Aynen bu karavan sevdasına. Ama işe daldıkça kafa göz oluyor galiba tek bir gerçek var işe girmeden önce bol bol araştırma Okumadığım yer kalmadı .....
Bu arada bir şey eklemek isterim. Fransa'da indirim dönemi ve yakında bitmek üzere. ! Türkiye'deki fiyatları bilemiyorum ! ama ben geçen gün Regülatör, 6 metre kablo, Sikaflex yapıştırıcı ve temizleyici, montaj ayakları, tavan giriş kapağı ile birlikte 100 wattlık bir solar panel setini 370 euroya gördüm haberiniz olsun.
Cuma günü yoğun geçti. Tatil günüm olduğu için biraz sıkı çalıştım. Önce ruhsat işlemlerini hallettim ve yeni plaka takıldı.
[attachment=1]
[attachment=2]
Aynı zamanda Eminönü'nden Levent abinin önerisiyle aldığım led lambalara leğim yaptım. Hayatımda ilk kez leğim yaptım (buda usatlığa bir adım) fakat Çin mali makina birinci leğimden sonra bozuldu
[attachment=3]
Yatak bölümünün ve ön tarafının temizlğini yaptım cillop gibi oldu birde yeni yatak aldım. eşimin beli rahatsız ince eleyip sık dokudum
Bizim karavanda klima olmadığı için yolda giderken ek bir kuvvet olsun diye karşıma çıkan ucuz bir vantilatör aldım. Aynı zamanda GPS'ide bağlayacağım için çakmak çoğaltıcı da ekledim.