Bu arada Türkiye'ye gelmeden önce karavanın döşemelerini söküp genel bir gözden geçirdim. Ölçüleri aldım ve yanıma da bir jaç numune almayı unutmadı. [attachment=1]
Bununla birlikte tenteyi açarak bır çalışma ortamı oluşturdum. Aynı zamanda eldiven marke ve gözlük gibi korumalarımı da taktım
Karavanı gözden geçirirken korktuğum başıma geldi ve Alkovedan su aldığını gördüm. Özellikle öndeki camdan. Bu hoş bir sürpriz olmadı ama yapacakta bir şey yoktu. Bu yaz böyle geçecek. Ama karavanı Türkiye'de bakıma sokmak istiyoruz. Belki sizlerle birlikte çalışabiliriz. Veya sizin önerdiğiniz ustalarla bir görüşme yapabiliriz.[attachment=1]
Bununla birlikte sürücü ve yolcu koltuklarını sökerken altında bir depo olduğunu gördüm. Bunun ne olduğunu bilenler varsa açıklayabilirmi lütfen.
Yazdıklarından yola çıkarak, vana, su deposu, fotoğraf gösterdiğin derece ve termostad ayar düğmesini yorumlarsak... Banyo ve mutfakda sıcaksu kullanımı için, Sistem truma tarafından kurulmuş ama ebespaher sulu kabiniçi ısıtıcı (vebasto) kullanılmış diyebiliriz...
Özgür programın nasıl bilmiyorum, nerede kalıyorsunuz anadolu yakasımı,
müsait olursan akşamları görüşebiliriz, sahilde senin için toplanabiliriz bir kaç arkadaş
Özgür Bey, hoşgeldiniz...
Döşemelik kumaş konusunda Göztepeyi geçince E5 üzerinde sağda Erva vardır. Turuncu fil heykelinin görürsünüz. Seri sonu kaliteli kumaşları nispeten ucuza alabilirsiniz.
Bilginiz olsun...
Özgür programın nasıl bilmiyorum, nerede kalıyorsunuz anadolu yakasımı,
müsait olursan akşamları görüşebiliriz, sahilde senin için toplanabiliriz bir kaç arkadaş