Merhaba Özgür kardeş,
Geçte olsa tanıma fırsatı buldum,
Türkiyeye nazaran Karavan konusunda şanslısınız, istek ve maddi imkan karşısında çok alternatife sahipsiniz, bu şansı değerlendirdiğinizi görüyor, sağlıklı ve mutlu geziler diliyorum. Sevgi ve Saygılarımla.
Merhaba Özgür kardeş,
Geçte olsa tanıma fırsatı buldum,
Türkiyeye nazaran Karavan konusunda şanslısınız, istek ve maddi imkan karşısında çok alternatife sahipsiniz, bu şansı değerlendirdiğinizi görüyor, sağlıklı ve mutlu geziler diliyorum. Sevgi ve Saygılarımla.
Elimizden geldiğince değerlendirmeye çalışıyorum. Seçenek çok var gerçekten. Ama gezenbilir de kendi karavanlarını yapan ustaları gördükçe bu da bir şey mi diyorum bağzen. Buradaki en büyük avantaj ürünlere kolay ulaşmak ve Türkiye'ye girişteki vergiden muaf olmak.
Aracınız zaten hazır olduğu için bişeyler yazamıyorum, hayırlı olsun, sadece tamiratları bilgi edinmek amaçlı izlemekle yetiniyorum.
Bu arada sayın Berkcantp nin "Hasta da yapıyor, hatta gözü de çöplükte kalıyor.." lafı tamda beni anlatıyor, temsil "deli delinin halinden anlarmış"
Yaw gelmedi mubarek 11 aylar alkollusünü icelim Tovbe tovbe bak yine girdik gunaha neyse.. Sen de biliyorsundur ya yengeye faydasi var alkolsuzunun 11+1 ay bol bol icsin ozgur..
Aylardır özel nedenlerden dolayı foruma uğrayamadım. Tahminin Temmuz ayından bu yana. Eşimin hamileliğinin son dönemine girdik bende karavanımı satmak zorunda kaldım. Artık aranızda karavanım olmadan bulunacağım. En kısa sürede tekrar edinmek istiyoruz ama biliyorsunuz şu sıralar masraflarımız biraz fazla. En azından iyi bir müşteriye gitti gözüm arkada kalmadı. Özleyeceğiz bizim Dül Dülü....
Aylardır özel nedenlerden dolayı foruma uğrayamadım. Tahminin Temmuz ayından bu yana. Eşimin hamileliğinin son dönemine girdik bende karavanımı satmak zorunda kaldım. Artık aranızda karavanım olmadan bulunacağım. En kısa sürede tekrar edinmek istiyoruz ama biliyorsunuz şu sıralar masraflarımız biraz fazla. En azından iyi bir müşteriye gitti gözüm arkada kalmadı. Özleyeceğiz bizim Dül Dülü....
Özgür bey öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Bebiş herşeye değer.Onlar dünya tatlısı.Karavan nasıl olsa olur.Tez zamanda sağlık haberlerini duymak ümidi ile .