KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Şenol bey hayırlı olsun mu demeliyim bilmiyorum, çok hoş bir karavanınız var.
Camları açıp normal ışıkta fotoğraf çekseydiniz daha mı net belli olurdu.
Güzel gezilerde kullanın J9 cu arkadaşlar da çoğalmaya başladı.
Amaaan ,nesini beğendiniz kıytırık J9 un ;D ;D.Şenol arkadaşım forumda bu günlerdeki polemiğe yanıt gibi görünen işlevsel ve bir o kadar zevkli tasarım karavanınızda gönlünüzce geziler diliyorum.(hadi bana kolay gelsin,yeni bir tasarım görene kadar J9 da güzelmiş yahu diye düşün dur)
İç yerleşim planınız, benim çok beğendiğim, VW LT28 Florida, yada İndigo alkovenli karavanların iç yaşam düzeni gibi.(Tabii bunlar biraz daha enlidir)
Çok işlevsel ve kullanışlıdır.
Sağlıklı mutlu gezilerde kullanın. Hayırlı olsun.
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum aracımı 1994 senesinde sıfıraldım karavan yaptırmak için gitmediğim yer kalmadı en son İST/kağıthanade yatçıya yaptırdım o gün bügündür kullanıyorum .Şimdi ise imkanlar çoğaldı malzeme sıkıntısı yok gibi lakin kalite olarak malesef imalatçılar istenileni veremedikleri gibi fiatlarda çok uçuk hepinize saygılarımı iletiyorum.
Vallla şenol bey araç şahaneymiş evvelsi gün Feriköyde bir arkadaş J9 unu göstermişti aynı konuyu konuştuk 2004 modelmiş ama satsa tüm para vergiye gideceği için karavan yapacam dedi sizinkini örnek gösterecem çok hoşuma gitti. Sorması ayıp bunun yüksek tavanı karsanmı yoksa orjinal fransız falanmı ?? bi bilgi verirseniz memnun olurum .
Şenol bey bencede mükemmel bir dizayn.Ayrıca kullanılan malzemede kaliteli ve renk lerde uyumlu olmuş.Dahası size hitap ediyor ve sizi gezdiriyor ya ,en önemlisi bu.tanıştırdığınız içiz teşekkürler.SEVGİ ve SAYGILAR.