Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,288

Etiketler

Ynt: Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:smiley:

youtube açılmıyorsa göremezsin.dns'leri değiştrimen lazım sanırım.xp'de 208-67-222-222,208-67-220-220.

Arıza yapmıştır belki, kalınacak biryere pek benzemiyor ama...

Bir gösterge değil zj açısından , birdünya video var sitede ve internette ...

Araç sıkı saplanmış olabilir strapta kopuyor sonda sanırım . Sakız kvamında balçığa asfalt lastiğiyle dalınmışta olabilir .

Bence de bu video ZJ için gösterge olamaz bu ZJ'nin orada kalmış olmasının sebeplerine gelince ;

Araç arıza yapmış olabilir
Lastik faktörü önemli
Araç saplanmışa benzemiyor ama orjinal haliyle kalmış çok alçak kalmış offroad modifikasyonu yapılmamış
Sürücü becerisizliği olabilir
Videoda belli değil ama belki de çamur gerçekten kötü olabilir

Yine de Offroad Kralı JEEP başka tanımam.

aracınız arazi aracı ama lastikleri asfalt jastiğiyse, veya pilotaj kötüyse, veya arazi şartlarına uygun modifikasyonlar yapılmamışsa altınızda zj olsa bile bunlar olabiliyor.

birde uygun şartlarda araziye girmiş zj lere bakmakta fayda var.

Bencede bu video jeeplerimiz için bir ölçü olamaz bu aracın orda kalması için bir çok neden olabilir kaputunun altında v8 motor olan bir jeep oradan çok rahatlıkla çıkması gerekir ahım şahım bir çamur yok bence boşuna üzüyosun kendini

tespitlerim:

traktörcü beceriksiz :smiley:
strap trafik setinden çıkan uyduruk bir şey :D :D
jeep çalışmıyor var bir derdi diye düşünüyorum :(
bu arabayı buradan o traktörle çıkartamıyorlarsa bu iş o arabanın değil çıkartamayanın beceriksizliğidir ???
o traktör uygun halatla o arabayı el freni çekik ve içindeki adam frene abanmışken de çeker çıkartır ::smiley:
jeep batık değil emaresi de yok :-\

suzuki 96' Alıntı:
Bencede bu video jeeplerimiz için bir ölçü olamaz bu aracın orda kalması için bir çok neden olabilir kaputunun altında v8 motor olan bir jeep oradan çok rahatlıkla çıkması gerekir ahım şahım bir çamur yok bence boşuna üzüyosun kendini

Motorun v8 olmasının batıp kalmakla hiç alakası yok, onu çeken traktörde de 4 silindir 75 beygir dizel makine var ;)

Haklısınız bu yüzden traktör aracı battığı yerden çıkartamıyo çünkü traktörün gücü cherokee yi çekmeye yetmiyo herhalde saygılar ;D

suzuki 96' Alıntı:
Haklısınız bu yüzden traktör aracı battığı yerden çıkartamıyo çünkü traktörün gücü cherokee yi çekmeye yetmiyo herhalde saygılar ;D

İşi bilmez çavuşlar diye bir söz vardır bilmem hiç duydunuz mu ;) Eminim ki o traktör 3 tane cherokeyi oradan söker alır...

Neyse traktörün jeep ordan çıkartıp çıkartmaması önemli değil esas iş o aracı oraya batırıp çıkartmakta herhalde aracın şöförü acemiydi ki aracı oraya batırmış ;)

dördüncü ve beşinci saniyelerdeki görüntüye dikkat ettim de şimdi, adam ayağını çıkaramıyor çamurdan, çok mu önyargılı davrandık acaba :D

sn v8 bu videoya bakarak zj ye hayran olmakla hata mı yaptım diye soruyorsanız söyliyecek bikaç şey şudur, ya hiç bu arabaya binmediniz (gerçek off-road anlamında stablize de falan gezi diil yani), yada off-road olayına hiç girmediniz olarak yorumlarım....yanlış anlamayn kızmayın yada yazdıklarıma bi savunma yapmayın amacım sizi falan suçlamak diil kesinlikle...
video da yorumluk bişi yok ki, araç arızalı olabilir, yakıtı bitmiş olabilir, halat çürük olabilir, vs vs vs olabilirler çoğalır da çoğalır...ben de de 96 zj var hani bırakın böyle bir yerde kalmayı böyle yollardan geçerken sıkıntıdan patlıyoruz aksiyon yok diye, öyle peşimizden de benim diyen araç gelemez, Çorum da ikamet ediyorum yakınsanız buyrun zj ye nasıl aşık olunurmuş tüm gezenbilire gösterelim...saygılar...
bikaç fotonun da olduğu aracımla ilgili link;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44776.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR