cok guzel bir arac emeklerinize saglık orjinal rengi hangisi renk denemeleri hepsi birbirinden harika olmus,fotografcımısınız?
iyi gunlerde kullanın tamponların farklı modellerinide calısırsanız cok daha guzel bir yapıt cıkacak ortaya
cok guzel bir arac emeklerinize saglık orjinal rengi hangisi renk denemeleri hepsi birbirinden harika olmus,fotografcımısınız?
iyi gunlerde kullanın tamponların farklı modellerinide calısırsanız cok daha guzel bir yapıt cıkacak ortaya
'' BAKMAKLA GÖRMEK ARASINDAKI FARK,,
6 ARAÇ BİR BİRİNDEN FARKLI ARAÇLARDIR...
A) KOLTUK TASARIMLARI
B) BASAMAKLAR
C) JANTLAR
D) OFROAD TAMPANLAR
E) LASTİK EBADLARI
F) YÜKSELTME FARKLILIKLARI GİBİ
dogru haklısınız cok dıkkatlı bakmamısım o kadar benziyorlarki birbirlerine lastik desenleri ve plakaya bakmıstım son rakamlarına ıyı dıkkat etmemısım ellerinize saglık cok guzel bir arac cıkarmısınız
dogru haklısınız cok dıkkatlı bakmamısım o kadar benziyorlarki birbirlerine lastik desenleri ve plakaya bakmıstım son rakamlarına ıyı dıkkat etmemısım ellerinize saglık cok guzel bir arac cıkarmısınız
Çok güzel çalışmalar.. çok emek harcanmış Dijital ekranlar , Ayro dinamik koltuklar, Ses sistemleri.... Ben 1977 ve 80 arası CJ-5 modelleri tercih ediyorum modifiye yapmak için.Şunu merak ettim bu araçların jeep'in hangi modelleri ve yılları nedir acaba ?
İsrafil kardesim Döşemeciye teknik öllçümlendirlmiş resim çiziyorum. çiftrenk üzerinde duruyorum genelde.. Dikiş ipliğinin kalınlığına varıncaya kadar kesinlikle benim kontrolumde yapılıyor...
Çok güzel çalışmalar.. çok emek harcanmış Dijital ekranlar , Ayro dinamik koltuklar, Ses sistemleri.... Ben 1977 ve 80 arası CJ-5 modelleri tercih ediyorum modifiye yapmak için.Şunu merak ettim bu araçların jeep'in hangi modelleri ve yılları nedir acaba ?
tesekkur ederim sukru bey,keske farklı bir konu baslıgında acmıs olsaydım arkadasımıza yanlıs oldu modarotorden rıca etsek benım aracları buradan kaldırsa iyi olacak konu cok karısacak
sukru bey benım mavi arac 76 model cj 6
plc bilgisayar kontrollu ve daha bir cok detay
siyah arac cj5 80 model oda cok ozel bir arac on kısmı amerikadan ithal wrangler tipi
ozelden daha detaylı resim gonderebilir. bu sekilde toplamak isterseniz.
saygılar