Benim Aracım Hangi Sınıfta?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,258

VoDaFoNeCeLL

" Birlikte yaşa, yalnız öl "
Yer
EgE
bir başka başlıkta gezinirken aşağıdaki listeyi gördüm.

Deep' Alıntı:
GEZİLERİMİZ İÇİN PARKURUN ZORLUĞUNA GÖRE DERECELENDİRME YAPILACAKTIR.
GURUP OLARAK SORUNSUZ VE EMNİYETLİ GEZİLER YAPABİLMEK İÇİN GEZİ ÖNCESİ BELİRLENECEK SINIF KISITLAMASINA LÜTFEN UYUNUZ!

ARAÇ SINIFLANDIRMASI:

D: Standart 4x4 araçlar

C: + Arazi lastiği (MT/R), telsiz, ön-arka U bolt ya da çeki kancası, strep, U kilit

B: + Vinç, makara, hi-jack, balta, kürek, ilave aydınlatmalar

A: + Diferansiyel kilidi, roll-bar-cage, kum paleti, sabit nokta techizatı.

TÜM ARAÇLARDA BULUNMASI GEREKEN MALZEMELER:
Yangın söndürücü, ilk yardım seti, avadanlık seti, -rehber ya da konvoy liderinin belirlemesine göre bazı etap / gezilerde- yedek benzin ve su.

evet. araç sınıflandırması bu şekilde. şimdi benim aracımdakiler ;

diferansiyel kilidi,roll-bar, balta, kürek, ilave aydınlatmalar, tam olarak olmasada arazi lastiği, ön arka çeki kancası, 15 cm yükseltme ve gergili çeki halatı.

benim aracım hangi sınıfta ?

Etiketler
Ynt: Benim Aracım Hangi Sınıfta?

Benimkini bilmiyorumki seninkini söyleyeyim ;D

Benim sınıf şöyle;

Sınıf=D+C(4/5)+B+A(3/4) ;D

ahaha.. formül iyiymiş. o formüle göre benimki de : C+B(3/4)+D+A(5/4)

:D

Arabaları birleştirip voltranı oluşturalım, ikisi birlikte A+++ olur

discovery-V8' Alıntı:
Arabaları birleştirip voltranı oluşturalım, ikisi birlikte A+++ olur
:D supersin sen varken gozum kapali girerim heryere ....biliyosun vinci hic kullanmadan ambalajinda sattim sen al diosan aliriz :smiley:

Aynen abi , aslında bence hicbirşeye gerek yok birazcık yürek ve yürekli dostlar lazım hepsi o.

yürek para etmiyor illa vinç ,mt.vs,vs lasım aman yoksa gezilere almazlar geri çevirirler
isof öyle yapıyormuş ;D ;D ;D ;D

ıyı aksamlar sıralamanız cok dogru olmus tşkler sunarım arkadaslar

şey özür dilerim bizim düldül hangi sınıfta ;D ;D

CIMG0734.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler