Belgrad'da Tek Başına (13 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,969

Tempus

Nissan Patrol SD33 Turbo
Yer
istanbul
Bugün evde oturmak istemedim, Ankara'da da off royd a doyamamıştım, kaşıntı tuttu :smiley: Kimse benimle gelmeyince tek araç ve yanıma bir dostumu alıp kışın girmeye cesaret edemediğimiz Belgradın dar parkurlarına, hiç bilmediğimiz yerlere daldık.

Sonuç çok zor geçişler yaptık, 3 kere aracı vinçlereyerek çıkartabildik, şase çamura oturdu . Ama hayatımdaki keyifli günlerden biriydi çok eğlendim :smiley:
sizlerle paylaşıyorum.

[attachment=1]

[attachment=2]

1.jpg

2.jpg

Etiketler
Ynt: Belgrad'da Tek Başına (13 Nisan 2010)

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_4098.jpg

IMG_4099.jpg

IMG_4100.jpg

IMG_4101.jpg

IMG_4102.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_4103.jpg

IMG_4104.jpg

IMG_4105.jpg

IMG_4105.jpg

IMG_4107.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_4111.jpg

IMG_4112.jpg

IMG_4113.jpg

IMG_4114.jpg

IMG_4114.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_4121.jpg

IMG_4122.jpg

IMG_4125.jpg

IMG_4126.jpg

IMG_4127.jpg

Doğal molarak sadece battığımız yerleri çekebildim, durmadan geçtiğimiz yerleri çekemedik :smiley:

Tek hasar dallar dal telimi kopardı :smiley:

bir video daha yüklüyorum sonra bitti...

o dal telini çamurluğu delip yana taksan olmazmı acaba. Kaputu açma işi baya bir zahmetli. mazallah acele açman gerekse tamam ettik ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
o dal telini çamurluğu delip yana taksan olmazmı acaba. Kaputu açma işi baya bir zahmetli. mazallah acele açman gerekse tamam ettik ;D ;D ;D

abi o geçici birşey zaten tampon yapılırken far korumalı yapıcam ve A barlı, yukarıyada port bagaj yapılıcak bu ikisinden tel çekilicek. Zaten tel koptu lastiğin altına gitti, allahtan lastik teli tutmadı tutsa baya yırtardı orayı :smiley:

Sanırım seni bugün gördükten sonra oldu bunlar :smiley:
Çok eğlenmiş gibisin. Çok sevindim. Umarım bir ara benimde araba uygun hale gelirde bende katılırım sizlere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR