TOLGAA' Alıntı:evet arkadaşlar gezimizde neler oldu neler çok kötü anlarda yaşadık çok güzel anlarda foto ve videoları bekliyoruz
tekrardan başın saoğlsunCİNCİN' Alıntı:Sabah buluşma noktasında babannemin vefatını öğrendim ve ne yazık ki aranızdan geziye başlayamadan ayrılmak zorunda kaldım Umarım çok kötü anlar gerçekten çok kötü değildir, herkes sağsalim değil mi? Resimlerinizi heyecanla bekliyoruz. Ankaradan selamlar.
CİNCİN' Alıntı:Sabah buluşma noktasında babannemin vefatını öğrendim ve ne yazık ki aranızdan geziye başlayamadan ayrılmak zorunda kaldım Umarım çok kötü anlar gerçekten çok kötü değildir, herkes sağsalim değil mi? Resimlerinizi heyecanla bekliyoruz. Ankaradan selamlar.
CİNCİN' Alıntı:Sabah buluşma noktasında babannemin vefatını öğrendim ve ne yazık ki aranızdan geziye başlayamadan ayrılmak zorunda kaldım Umarım çok kötü anlar gerçekten çok kötü değildir, herkes sağsalim değil mi? Resimlerinizi heyecanla bekliyoruz. Ankaradan selamlar.
Başınız sağolsunCİNCİN' Alıntı:Sabah buluşma noktasında babannemin vefatını öğrendim ve ne yazık ki aranızdan geziye başlayamadan ayrılmak zorunda kaldım Umarım çok kötü anlar gerçekten çok kötü değildir, herkes sağsalim değil mi? Resimlerinizi heyecanla bekliyoruz. Ankaradan selamlar.
TOLGAA' Alıntı:tekrardan başın saoğlsun
aks çıkardık takla attık bunlar akılda kalanlar ve daha bir sürü şey . . .