Bburago Edıtıon Defender 110sw

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,561

mrdnmz

Hilux N70
Yer
İstanbul, Türkiye
Beyler selam,

Her yurt dışı gezimde olduğu gibi yine acaba umudu ile gezinirken dank etti ve buldum ve hepsini aldım. aşağıdaki şartlarda AÇIK ARTTIRMA usulü ile satılıktır.

bburago'nun Die Cast 1/32 modeli olup gerisine de gerek yoktur bence.

Alış fiyatım neyse o fiyattan açık arttırmaya sunuyorum ancak şartlarım var.

Açılış fiyatı 25TL'dir.
Kargo alıcıya aittir.
En yüksek teklif 50TL olabilir.
Teklif 50TL ye ulaşırsa açık arttırma otomatikman sona erer.
Ürün orjinal kutusundadır.
HİÇ AÇILMAMIŞTIR.

Hepsi bu. Sonuçta hepimiz Defender sevdalısıyız benim de 3 liralık malı 19 liraya satmaya niyetim yok Turbo kızacak ama napalım.

Son olarak bu açık arttırma 19 Haziran 2014 günü 12:00 'de başlar 26 Haziran 2014 günü 12:00'de biter :smiley:

Şimdi de fotoğraflar...

IMG_20140619_115347_hdr.jpg

IMG_20140619_115401_hdr.jpg

IMG_20140619_115416_hdr.jpg

Etiketler
Ynt: Bburago Edıtıon Defender 110sw

ılk ve tek teklıfle 50 tl verdım saygılarımla

50 TL rakama ben de bir tane isterim.
Özelden yazışalım.

Bir satıcı butür bir alışverişten kaç lira kazanıyor biliyormusunuz?
25 lira kazansa günde 100 tane satsa, ayda 25x100x30=7500 lira net kar eder.dükkan masrafıda yok benim gibi.
Üstelik vergide vermiyor?
Ben dükkan işletiyorum bu kadar kazanamıyorum.
Babam para vermiyor.

Yavuz bey in mesajını dün akşam geç saatte gördüm ve çok üzüldüm. hepi topu 2 tane maket için yediğimiz laflara, altında kaldığımız ithamlara bak diye. sonra dedim ki dur sabah akil kafayla bir daha bakayım, okuyayım. iyi ki de öyle yapmışım. :smiley:

bu arada ilk mesajımda ki "hepsini aldım" cümlesini biraz açayım. toplamda zaten 6 tane aldım. 2 si bana :smiley: 2 si hediye olacak. diğer iki satılık.

mrdnmz' Alıntı:
Yavuz bey in mesajını dün akşam geç saatte gördüm ve çok üzüldüm. hepi topu 2 tane maket için yediğimiz laflara, altında kaldığımız ithamlara bak diye. sonra dedim ki dur sabah akil kafayla bir daha bakayım, okuyayım. iyi ki de öyle yapmışım. :smiley:

bu arada ilk mesajımda ki "hepsini aldım" cümlesini biraz açayım. toplamda zaten 6 tane aldım. 2 si bana :smiley: 2 si hediye olacak. diğer iki satılık.
Sevindim, şakalaştığımı anlamadınız akşam demek?

YavuzÇ.' Alıntı:
Sevindim, şakalaştığımı anlamadınız akşam demek?

dün 33 saatlik uykusuzluktan sonra kapalı gözlerimle ve bilinçsiz şuurla okumaya çalışınca öyle oldu. :smiley: çok abuk bir saate denk geldi dönüş uçağı.

şimdi anlıyorum ben de hata yapmışım. Verecektim turbo ya hepsini o pazarlayacaktı...

ah ahhh.. :'( :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR