Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 239
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,201
Ynt: Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Bu arada Oscar kimin köpeği bilmiyorum ama çok şeker bir köpekmiş.Fotoğraflardan birinde kafasını utangaç bir şekilde kuma gömüşü vardı,bayıldım.Kolay kolay dokunmaya cesaret edemesem de özellikle uysal olanları çok seviyorum.Herkesle sarmaş dolaş olduğuna göre uysal bişiye benziyor,şeker şey :smiley:

Etiketler

Ertuğrul Abi, konforu tercih ettim ;D

Acar benim eski bir arkadaşım, Gezenbilir'e de giremiyor, ev taşıyor, ama tüm kamp tanık, herkesin yanında söyledi, arada mızıkçılık yapmak için çaba harcasada kaçamaz, ben gerekeni yapmışım, bu da kanıtı ;D

[attachment=1]

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Bu arada o msjı bende kaçırmışım .. neyse artık takipçisi olacağız elbette de bari istemişken Defender isteseymişsin neyse başlangıç için yeterli olur .. ;D
Acar arkadaşımız nerelerde bu arada ::smiley:

62768_432402523140_535203140_5196742_3473107_n.jpg

Bir gün önce kumsalda güneşlenmek için nasıl da havlulara sarınmış oturuyorum, üşüdüğümü söylüyorum ;D

[attachment=1]

62551_432393718140_535203140_5196600_6462774_n.jpg

cartop' Alıntı:
Efe bey merhabalar, beraberinizde kamplarda botunuzu taşıyabilmeniz güzel bir olay. Botu aracınızın üzerinde bağlayarak,şişik vaziyette mi taşıyorsunuz, yoksa kamp alanınında mı şişiriyorsunuz ? Biraz bilgi verirseniz sevinirim.. 8)

Ömer beyin dediği gibi kamp alanında şişiriyorum. Aküyle çalışan bir pompam var. Botu portbagaja, tahta zemin kaplamaları ile motoru ise pikapın bagajına koyuyorum. Botu şişik vaziyette saklayacak yerim yok.

Selamlar
Efe

lizz' Alıntı:
Bu arada Oscar kimin köpeği bilmiyorum ama çok şeker bir köpekmiş.Fotoğraflardan birinde kafasını utangaç bir şekilde kuma gömüşü vardı,bayıldım.Kolay kolay dokunmaya cesaret edemesem de özellikle uysal olanları çok seviyorum.Herkesle sarmaş dolaş olduğuna göre uysal bişiye benziyor,şeker şey :smiley:

Oskar bizim köpeğimiz. 6 aylık bir Bernese. Çok uysal ve arkadaş canlısı bir köpek. İltifatınıza onun adına teşekkür ederim. :smiley:
Selamlar

EKARAIS' Alıntı:
Çiğdem aferin sana. Resimler güzel, oynadıkların da güzel bence. Zamanla hepsi çok daha iyi olur. Sen zaten gittikçe daha seçici olacaksın. Devam et.

efe abi günaydın teşkkür ederim saah sabah güzel geldi yorumun bundan sonra daha seçici ve dikkatli olacağım kesin :D sineme selam egeye bol öpücük oscarada koaman mıncıklamalar ;D ;D

EKARAIS' Alıntı:
Oskar bizim köpeğimiz. 6 aylık bir Bernese. Çok uysal ve arkadaş canlısı bir köpek. İltifatınıza onun adına teşekkür ederim. :smiley:
Selamlar

Rica ederim,iltifat değil gerçek :smiley: :smiley: Her ne kadar sadece fotoğraflardan görmüş olsam da öyle olduğu izlenimine vardım :smiley: Ben Çiğdem gibi Oscar'ı mıncıklayacak cesareti ne yazık ki bulamıyorum ve bir hayranı olarak sevgilerimi gönderiyorum :D :D

Bu arada Adnan Bey'in pişirdiği o küçük balıklar (sanıyorum ki istavrit) hazır mı alınmıştı balıkçıdan yoksa kendisi mi yakalamıştı daha önceki mesajımda soracaktım,unutmuşum.Merakettim doğrusu :smiley: :smiley:

Ben de söylediğim gibi bugün balık yapacağım evde ama mezgit bulamadım,uskumru aldım.Daha önce yemişimdir muhakkak ama hatırlamıyorum şimdi.Bakalım memnun kalacakmıyım.Ben mezgiti hem damak tadı olarak sevdiğimden,hem de evde diğer balıklar gibi koku bırakmadığı için seviyorum.Doğada böyle dertler yok tabi,mutfak ya da ev kokar derdi :smiley: Balık yemek iyi de sonrasında mutfakta verilen temizlik ve steril mücadelesi insanı oldukça yoruyor,bu yüzden de sık sık alınmıyor öyle.Balkon kapım da dışardan kapatılamıyor,dolayısıyla balık kokusu eve illaki giriyor.Rize'deyken hem balığın taze ve bol olması,hem balkonumun müsait olması,hem de deniz memleketi olmasının verdiği psikoloji,tabi birde balık lokantalarının olması ile ne çok mezgit yemiştim,Rize'de olmanın hakkını vermiştim :smiley: Hatta sürekli gittiğim balık lokantasında birgün "bir de zarganı deneyeyim" dediğimde, aslında hiçbirzaman denemeyi bile düşünmediğim yılan balığını sipariş ettiğimi ancak yemeğin sonlarında farkedip yemeyi bıraktığım an geldi aklıma şimdi :smiley: :smiley: Yıllardır midyeyi ve ıstakozu da denemedim hala,denemeyi de düşünmüyorum böylle bir yanlışa kurban giitmezsem ;D

çok güzel bir gezi olmuşşşşş.gitmek istediğim bir rota Allah izin verirse... konuyu tekrar tekrar okudum...

lizz' Alıntı:
Bu arada Adnan Bey'in pişirdiği o küçük balıklar (sanıyorum ki istavrit) hazır mı alınmıştı balıkçıdan yoksa kendisi mi yakalamıştı daha önceki mesajımda soracaktım,unutmuşum.Merakettim doğrusu :smiley: :smiley:

Ben de söylediğim gibi bugün balık yapacağım evde ama mezgit bulamadım,uskumru aldım.Daha önce yemişimdir muhakkak ama hatırlamıyorum şimdi.Bakalım memnun kalacakmıyım.Ben mezgiti hem damak tadı olarak sevdiğimden,hem de evde diğer balıklar gibi koku bırakmadığı için seviyorum.Doğada böyle dertler yok tabi,mutfak ya da ev kokar derdi :smiley: Balık yemek iyi de sonrasında mutfakta verilen temizlik ve steril mücadelesi insanı oldukça yoruyor,bu yüzden de sık sık alınmıyor öyle.Balkon kapım da dışardan kapatılamıyor,dolayısıyla balık kokusu eve illaki giriyor.Rize'deyken hem balığın taze ve bol olması,hem balkonumun müsait olması,hem de deniz memleketi olmasının verdiği psikoloji,tabi birde balık lokantalarının olması ile ne çok mezgit yemiştim,Rize'de olmanın hakkını vermiştim :smiley: Hatta sürekli gittiğim balık lokantasında birgün "bir de zarganı deneyeyim" dediğimde, aslında hiçbirzaman denemeyi bile düşünmediğim yılan balığını sipariş ettiğimi ancak yemeğin sonlarında farkedip yemeyi bıraktığım an geldi aklıma şimdi :smiley: :smiley: Yıllardır midyeyi ve ıstakozu da denemedim hala,denemeyi de düşünmüyorum böylle bir yanlışa kurban giitmezsem ;D

Ne demek efendim. Biz balık satın alır mıyız. ;D Kendimiz tuttuk o istavritleri. Aslında topladık da denebilir. Deniz suyu birden soğudundan balıklar biraz afallamış. Dalgalar da onları kumsala atmış. Gece ağları toplamaya botun yanına yürüyoruz. Bir de ne görelim. Kumsalda istavritler zıplayıp duruyor. Çiğdem eline torbayı aldı. Alın feneriyle kumsalda istavrit avladı/topladı. Bir kısmı da ağdan çıktı. Murat temizledi. Adnan pişirdi. Biz de yedik. İşte böyle.

Uskumru eğer yerli balıksa 10 numaradır. İthal norveç uskumrusu ise (palamut iriliğinde olur) o kadar iyi olmaz.

Midye ve İstakoz ile ilgili kararınızı gözden geçirin derim. Sonra ileride birgün yersiniz tadı damağınızda kalır. Aaaah ahhh, keşke daha önce yeseydim dersiniz. :D Özellikle de İstakoz.

sakura18' Alıntı:
şaşırdım kaldım hemen güzelcehisara gidiyorum... :D

Büyükleri biz topladık. Küçükleri kaldı. Çiğdem bazılarını çok küçük diye denize dahi atmış. Ona göre git :D

EKARAIS' Alıntı:
Büyükleri biz topladık. Küçükleri kaldı. Çiğdem bazılarını çok küçük diye denize dahi atmış. Ona göre git :D

valla aynen öle baktım çok küçükler kıyamadım aldım aldım attım denize ertesi sabah yoklardı kumsalda sabah 6 gibi muratla sabah fotografı ve balık avına çıktık :D valla kumsalda tek bir balık kalmamıştı. bizde fotograf çekmekle yetindik :D

sanırım atmadıgım bi kare var o sın kareyide atayım madem

IMG_6684.jpg

Biz ailecek çok mutlu olduk. Alper'imiz(aramızda kalsın ben de) kalıplarını kırıp çadırda kaldık. Tabii kamp alanı olmasının getirdiği tuvalet imkanı Alper'in adapte olmasını kolaylaştırdı. her şey çok güzeldi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Yeni gezipbilenler tanımak çok hoştu. Yeni etkinliklerde buluşmak dileğiyle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri