Bayram Öncesi Son Pazar (hafif Bir Gezinti)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,465

lynx255

HUDOFF Off Road Club
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, gezi işinde çok tecrübe sahibi olmadığım için "gezi var" diyemiyorum ama bu pazar tecrübeli bir yada bir kaç arkadaş olursa yanımızda, bir tur atalım diyorum. Ne dersini? Var mı önderlik yapacak bir arkadaş?

Etiketler
pazar
Ynt: Bayram Öncesi Son Pazar (hafif Bir Gezinti)

Biz iki kişi birde sen 3 araç hazır olarak bekliyoruz tecrübeli arkadşların önderliğini.... :smiley:

Yok herkes cuma da bugün cumadan sonra gelen tecrübeli arkadaşlar olur diye düşünüyorum ... :smiley:

Kervan yolda dizilir demişler. Siz buluuşun önder illa ki çıkar. Mekan olarak avrupa yakası da anadolu tafarıda çok zengin yerler.

Kervan yolda dizilir.. Güzel lafmış.. Sizi de bekleriz..

lynx255' Alıntı:
Kervan yolda dizilir.. Güzel lafmış.. Sizi de bekleriz..

haberlerde köprüyü gördükten sonra hayatta gelmem oralara :smiley: ama sizi bekleriz Gölcüğe burada çok güzel eğlencelik yerler var... 3 araçtınız 1 de biz 4...

Pazar gezi ekibi üçte kalmasın arkadaşlar katılım ve öncü arkadaşları bekliyoruz
1-Tarkan ve Atıl Kurt (Suzuki Jimny)
2-Uğur (standart subaru forester
3-Hasan (suzuki samurai)

Bunu bulacağız..

1390764_216839791819427_1659270559_n.jpeg

Emre bey gölcük yakın buraya sizide bekleriz yarın köprüde işiniz yok nasıl olsa kurtköyden çıkın buluşalım :smiley: :smiley:

Selamlar

Bazı özel durumlardan dolayı gezi düzenlemeyi oldukça geçiktirdik şimdide bayram telaşı başladı ayrıca bayram trafiğide felaket
kısmetse sonraki gezilerde buluşmak üzere bazı tavsiyeler yazıym

1- kurtköy - Ömerli tarafında gezecekseniz belli bir saatte mesela saat 10-10.30 arası via portta buluşun hem arazide yemek için alış veriş yaparsınız hemde kahvaltı etmek isteyenler karnını doyurur
2- yanınıza mutlaka çekme halatı ve kürek alın telsizi olan getirsin kolay irtibat kurarsınız
3- depolar dolu olsun konvoy halinde benzinci aramak enteresan oluyor :D
4- rotayı önceden karararlaştırın eğer karşınıza derin kanallar ve çamur birikintileri çıkarsa ve aranızda donanımlı araç ve tecrübeli arkadaşınız yoksa macera aramayın rotayı değiştirin şimdilik aklıma gelenler bunlar
kazasız belasız güzel ve neşeli bir gezi dilerim
fotoğraf makinalarını unutmayın bol resim ve video bekleriz

Ahmet bey, güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz ve sizi de bekleriz. :smiley:

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Bazı özel durumlardan dolayı gezi düzenlemeyi oldukça geçiktirdik şimdide bayram telaşı başladı ayrıca bayram trafiğide felaket
kısmetse sonraki gezilerde buluşmak üzere bazı tavsiyeler yazıym

1- kurtköy - Ömerli tarafında gezecekseniz belli bir saatte mesela saat 10-10.30 arası via portta buluşun hem arazide yemek için alış veriş yaparsınız hemde kahvaltı etmek isteyenler karnını doyurur
2- yanınıza mutlaka çekme halatı ve kürek alın telsizi olan getirsin kolay irtibat kurarsınız
3- depolar dolu olsun konvoy halinde benzinci aramak enteresan oluyor :D
4- rotayı önceden karararlaştırın eğer karşınıza derin kanallar ve çamur birikintileri çıkarsa ve aranızda donanımlı araç ve tecrübeli arkadaşınız yoksa macera aramayın rotayı değiştirin şimdilik aklıma gelenler bunlar
kazasız belasız güzel ve neşeli bir gezi dilerim
fotoğraf makinalarını unutmayın bol resim ve video bekleriz

Abi arkadaşlar heveslenmis gel bi yardimci olalım demiyosun ask olsun :(
Sabah cekmekoyde bulusalim gezelim tozalim demen lazim :smiley:
Az sabredin arkadaslar bayramdan sonra arac alirsam gezeriz beraber.
Çekmeköy Cavusbasi Resadiye Polenezkoy civarini cok gezdik hakimiz bolgeye. Araca havaya ve arac sayisina
Gore pek cok yol var.
Gorusmek uzere.[/td][/tr][/table]

Hakan555' Alıntı:
Abi arkadaşlar heveslenmis gel bi yardimci olalım demiyosun ask olsun :(
Sabah cekmekoyde bulusalim gezelim tozalim demen lazim :smiley:
Az sabredin arkadaslar bayramdan sonra arac alirsam gezeriz beraber.
Çekmeköy Cavusbasi Resadiye Polenezkoy civarini cok gezdik hakimiz bolgeye. Araca havaya ve arac sayisina
Gore pek cok yol var.
Gorusmek uzere.

Yarama parmak basma bende çok istiyorum gezmeyi hani vardır gezemiyoruz
zaten sende gelemezsin boşuna yazma seni bilmem ama hanım bana bayram temizliği yaptıracak kaçmam lazım yırtamadım gezi var dedim bayram üstü ne gezisi diyor :D
bayramdan sonra yazlığa gidip çatıyı yaptırmam lazım bizim oranın ustalar sosyetik :D devamlı sallıyorlar yağmurlar başlarsa ev akvaryum olur
bu arada m/t lastik lazım yokohoma 265.70. 17 go1c düşünüyorum tanıdık varsa fiyat alırmısın

Bilgiler için teşekkür ederiz ama yanımızda tecrübe olursa daha iyi ve güzel geçerdi biz yinede bekleriz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR