Bari-napoli-roma Gezimiz İçin Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egosu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,387

egosu

Ana Kamp
Merhabalar arkadaşlar, 2014 26 temmuz da çıkmayı planladığımız gezi planımız için yardımlarınızı rica ediyorum. Ankara'dan 4 kişilik ailemle ve kendi binek otomobilimizle Ank - İstanbul-İpsala- Yunanistan üzerinden Arnavutluk Durres limanına ulaşmayı planlıyorum. Durrres (Arn.) - Bari ( italya) arasını feribotla geçip Bari - Napoli - Roma - Pescara- Bari güzergahında 4-5 gün geçirip, tekrar Durres'e feribotla gelmeyi ve Yunanistan Chalkidiki adasına geçmeyi düşünmekteyim.
Özellikle İtalya bölümünde Bari -Napoli -Roma-Pescara bölgelerinde kalınacak uygun oteller ve gezilecek yerler konusunda deneyimli arkadaşların rehberlik edecek bilgilerine ihtiyacım var. ''Bu kadar gitmişken şuraya da uğra, şunu da ye''türünden uyarılarınızı da dikkate almak isterim.Rota planım ekteki resimdedir.
Şimdiden teşekkürlerimle..

2014 rota6.jpg

Etiketler
Ynt: Bari-napoli-roma Gezimiz İçin Yardım Lütfen

Bu konuda yazmış olduğum topik size yardımcı olacaktır.2013 avrupa gezimiz için yardım....

cantunç bey, ilgili topic veya yazınıza nasıl ulaşabilirim acaba?

KARAVAN DÜNYASI - CARAVAN WORLD »
KARAVANLI GEZİLERİMİZ - CARAVAN TRIPS »
YURT DIŞI GEZİ NOTLARI-Orta Avrupa

Merhaba. Buna benzer bir turu bende motorsikletimle planliyorum fakat italya ya geçişte neden igoumenista yi değilde Arnavutluk limanini tercih ettiğinizi ogrenebilirmiyim? Italya ya geçen herkes yunanistan üzerinden gitmeyi tercih eder. Sizin bu limanı secmenizde özel bir sebep varmı acaba

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alparslan bey,
İgoumenitsa dan İtalya ya geçişte feribot ücreti 875 euro civarında bir ücret talep edildi, oysa Arnavutluk Durres - Bari feribot ücreti için 440 Euro istenildi.Tamamen fiyat avantajından dolayı tercih ediyorum. Bu arada ücret 4 kişilik ailem ve binek aracımın gidiş dönüş toplam bedelidir.

durres bari bilet.png

Ekli dosyalar

• aegean tour fiyat.pdf
    37.9 KB · Görüntüleme: 172

Sn.Egosu bir yanlışınız olmasın..Ben 8 metrelik motokaravan ve 2 yolcu için Igoumenitsa- bari için 285 e. ödemiştim..Ayrıca Dures'e ulaşmakta ayrı bir dert.

Cantunç bey, yardımlarınızı rica ediyorum. Gerçekten ücretler bana da çok geldi ve Igoumenitsa üzeri gitmek daha doğru görünüyor.Siz hangi yıl, bu ücretle yolculuk yapmıştınız acaba? Bağlantı kurabileceğim doğru adres veya bilgi var ise paylaşmanızı rica ederim.

Ben her gidişimde,gerek Bari gerekse Igoumenitsa olsun limandaki acentalara gidip fiyat sorup,uygun fiyattaki bileti alıyorum.
Yinede size bir acenta ismi vereyim.Milano Travel.E-Mail:milantvl@otenet.gr Website:w.w.w.milano-travel.gr Tel:0030 2665023565 Birde fikriniz olması açısından benim topiği okuyun orada bilgi var..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri