Merhabalar aranıza yeni katıldım umarım beni kırmadan küçük soruma yanıt vermenizi rica ve temenni ederim ^^
Baofeng BF-888S model telsizim mevcut , halk frekanslarını yüklemek için kablom yolda , yasallaştıracağım kısacası ,
5w antene sahip bir cihaz , zaten çoğu abimiz biliyordur bu cihazı,
Oturduğum mahalle de çok fazla bina var , bazen yürüyüş ve ilerde (bu dönem kaçırdım) amatör telsizcilik için başvuruda bulunacağım , avcılık belgesi için ruhsat alacağım (tüfek) , yani sadede gelecek olursam dağlık ve yüksek rakımlı bir mahallede yaşıyorum ,
Cihaz üstünde ki anten yetmemeye başladı ,
Sizden küçük bir öneri rica edeceğim,
Baofeng BF-888S cihazıma kapsam alanı ve çekim gücünü arttıracak antenlerden hangisini alabilirim , sizin önereceğiniz anten de olur tam bilmiyorum çünkü ufak bir araştırma neticesinde olası antenleri listeledim ,
rica etsem yardımcı olur musunuz.
UHF cihaz 400-470 Mhz kapsamındadır.
NA-771 SMA
NA-701 SMA
RH-771
NL-770S
NA-773
SRH805S
RH901S SMA
RT-805S
Chip üzerinde male anten vardır
Şimdiden teşekkür ederim
Baofeng BF-888S model telsizim mevcut , halk frekanslarını yüklemek için kablom yolda , yasallaştıracağım kısacası ,
5w antene sahip bir cihaz , zaten çoğu abimiz biliyordur bu cihazı,
Oturduğum mahalle de çok fazla bina var , bazen yürüyüş ve ilerde (bu dönem kaçırdım) amatör telsizcilik için başvuruda bulunacağım , avcılık belgesi için ruhsat alacağım (tüfek) , yani sadede gelecek olursam dağlık ve yüksek rakımlı bir mahallede yaşıyorum ,
Cihaz üstünde ki anten yetmemeye başladı ,
Sizden küçük bir öneri rica edeceğim,
Baofeng BF-888S cihazıma kapsam alanı ve çekim gücünü arttıracak antenlerden hangisini alabilirim , sizin önereceğiniz anten de olur tam bilmiyorum çünkü ufak bir araştırma neticesinde olası antenleri listeledim ,
rica etsem yardımcı olur musunuz.
UHF cihaz 400-470 Mhz kapsamındadır.
NA-771 SMA
NA-701 SMA
RH-771
NL-770S
NA-773
SRH805S
RH901S SMA
RT-805S
Chip üzerinde male anten vardır

Şimdiden teşekkür ederim