Yolda biri var olarak Gebzede Kocaeline bağlı Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkında yine harika bir kamp yaptım İstanbul Çamlıca,Üsküdar istikametine yaklaşık 60 km mesafesiyle İstanbullular için harika bir alandır İstanbul rotasyonu alanlarında gittiğim onlarca kamp alanlarından favori yerim burasıdr...Lakin Yolda biri var sayfamdan göreceğiniz üzere burayı '' Terapi Gezilerim'' katogorisine yerleştiriyorum çünkü İstanbuldan bir kaçamak doğa ile başbaşa kalmak insanın kendi ile başbaşa kalabileceği harika bir alandır Ballıkayalar Tabiat Parkı kampımı küçük dağın büyük zirvesi olarak da adlandırırım Derenin karşısındaki ovaları tepeleri ufak bir tırmanış ve yürüyüşle aşar zirvede harika bir kamp atar sabahlarım bütün dere manzara aşağımda kalır
Bu gezimi eşimle yaptım patika yolları gecenin bir vaktinde eşimle yalnız aştım ve yine zirveye çıktım Kampım hakkında daha fazla detaya Yolda biri var... sayfamdan ulaşabilirsiniz Sizleri güzel bir kaç fotoğrafla yalnız bırakıyorum Herkese maceralı gezi ve kamplar
Gecemin manzarası yıldızların altında tarif edilemez yıldızların altında başbaşka bir dünya...
Tebrik ederim. Kamp isine esinizi de alistirdiysaniz her sey daha kolay sizin icin. Cadir olarak ne kullaniyorsunuz ogrenebilirmiyim. Bende cadir qechua 2+1 olanindan var ve cok buyuk. O kampingler icin. Treking ve gunubirlik icin ne almaliyim. Iyi gezmeler.
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tebrik ederim. Kamp isine esinizi de alistirdiysaniz her sey daha kolay sizin icin. Cadir olarak ne kullaniyorsunuz ogrenebilirmiyim. Bende cadir qechua 2+1 olanindan var ve cok buyuk. O kampingler icin. Treking ve gunubirlik icin ne almaliyim. Iyi gezmeler.
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için Sorularına gelince Quechua 2.2 kg lik 2 kişilik çadır ki içerisine bazen kamp malzemelerimin yanında ateş etrafındaki taşları sıcaklığı arttırsın diye koyduğum aynı zamanda iki kişi uyuduğum zamanlar oldu mesafe darlık genişlik boyutlarına alışığım rahatsızlık duymam
Uykularınız hafif ve sık uyanıyorsanız + çadır uykularına alışık değilseniz kamp geceleri çay ve kahveyi içmemenizi öneirim
Bunun başlıca 2 sebebi var 1) İdrar sık sık tuvalet ihtiyacı.2)Uykusuzluk
Gelelim trekkinge ben doğada temel malzemelerle kamp yapma gayreti içerisinde birisiyim yani ayağınızda herangi bir şey ile trekking yapabilirsiniz tabi bunun da koşulu zemini bilmek kayganlığını sertliğini sivriliğini...