KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
önümüzdeki hafta 1 geceliğine Balıkesir'de konaklamayı planlıyorum. Öğretmenevi'nde kalma olasılığım var ama, uygun fiyatlı temiz başka bir yer tavsiye eder misiniz? Büyük ihtimalle gece 12 gibi giriş yapabileceğimden buna uygun olması da önemli.
Merhabalar, ben Şenol. Arazi aracı olmayan ( simdilik olmayan) bi offroad meraklisiyim. Balıkesir karayollarında makine muhendisiyim. sizlerle tanışmak muhabbet etmek isterim toplantılarıniza davet ederseniz 2ceker aracimla karşıdan seyredebilirim...
Merhabalar, ben Şenol. Arazi aracı olmayan ( simdilik olmayan) bi offroad meraklisiyim. Balıkesir karayollarında makine muhendisiyim. sizlerle tanışmak muhabbet etmek isterim toplantılarıniza davet ederseniz 2ceker aracimla karşıdan seyredebilirim...
Şenol bey neden karşıdan seyredesinizki?? Yani mangalımızdan uzakmı kalacaksınız) Canınız çekmesin
Bende artık hafta içi Balıkesir, hafta sonu Bandırmadayım. Bir tanışma düzenleyebiliriz.
Merhabalar arkadaşlar balıkesire yeni taşındım bi süre once tata hakkındada fikrinizi sormuştum ama beklenmedik bişey oldu satmaktan çok pişman olduğum pw 150 dodge'mu geri aldım balıkesirde offroad yapan yolun dışında gezen arkadaşlarımla görüşmek isterim iyi günler