Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yerbezi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 159
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,888
Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

selamlar yazın pek off road hevesi kalmıyor insanda, kar kış lazım bence o yüzden ses seda yok heralde...

Etiketler

merhaba msji yolladığınız tarihte site üyesi degildim, tekrar yolunuz düşerse cokta konfor aramazsaniz ben karayollarındayim herzaman beklerim

Merhabalar, ben Şenol. Arazi aracı olmayan ( simdilik olmayan) bi offroad meraklisiyim. Balıkesir karayollarında makine muhendisiyim. sizlerle tanışmak muhabbet etmek isterim toplantılarıniza davet ederseniz 2ceker aracimla karşıdan seyredebilirim...

Şenol bey neden karşıdan seyredesinizki?? Yani mangalımızdan uzakmı kalacaksınız) Canınız çekmesin
Bende artık hafta içi Balıkesir, hafta sonu Bandırmadayım. Bir tanışma düzenleyebiliriz.

Merhabalar arkadaşlar balıkesire yeni taşındım bi süre once tata hakkındada fikrinizi sormuştum ama beklenmedik bişey oldu satmaktan çok pişman olduğum pw 150 dodge'mu geri aldım balıkesirde offroad yapan yolun dışında gezen arkadaşlarımla görüşmek isterim iyi günler

Balıkesirli arkadaşlar yağmurlar başlamışken lastiklerimizi çamurda çevirelim

Burda başka arazide gezen dostlarımız varmı toplansak bir gün tanışsak hafta sonları cıkardık grup olarak

evet dört ay kadar önce istanbuldan tasındım siz ?