Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,010
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orsaalabanda

Zirve
Gelen bahar... Duyarsız kalmak olmaz... Karşılamamak hiç olmaz.
''Ne yapalım, nereye gidelim de şöyle hafiften yüzünü göstermeye başlayan güneşin, çiçeklerin, yeni uyanan doğanın, kuş cıvıltılarının tadını çıkaralım, taze çimenlerin üzerine uzanalım?'' diye düşünürken aklımıza daha önce hiç gidilmemiş, kimsenin bilmediği bir yer olan Poyrazlar gölü geldi ;D
Açıkçası, ortalama herkesin katılabileceği, baharı güzelce içimize çekebileceğimiz, şöyle limonata kıvamında, çiçeklerin, böceklerin de içinde olacağı bir gezi hedeflediğimizden fazlaca yüksek rakımlar ilgimizi çekmedi. Onları daha sonraya bıraktık.
Tüm dostları aramızda görmek isteriz.

Gezi tarihimiz 10 - 11 Nisan 2010

İstanbul'dan konvoya katılarak gelmek isteyenler için Cumartesi sabahı buluşma yeri ve saati: Opet Mehmetçik Vakfı Tesisleri Saat 09:00

Geziye katılmak isteyenlerin ''kamplı gezi kurallarımızı'' dikkatle okumaları önemle rica olunur...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53157.0

Katılımcı listesi:

1. güngör / Levent Güngör - VW T4 Syncro Kampervan
2. fsirin / Ferhat Şirin - Kia Kampervan
3. mayıstosböce / Bülent Yazıcı - Transit Connect mikrokamper
4. orsaalabanda / Cem Babadağ ve çekirdek ailesi - VW T4 Kampervan

Etiketler
Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

bu geziye katılmam çok zor size şimdiden iyi eğlenceler dilerim :smiley:

5. teos / Oğuz Sevim ve eşi - Citroen Jumper Kampervan ( kamplı gezi kuralları okunmuş ve anlaşılmıştır.)
6. ....

Kotu denk geldi. Canakkale donus yolunda olacagim. Size iyi eglenceler.

Bülent Poyrazlar'da durum nasıl? Vahşi kuzular hala ortalıkta dolaşıyor mu? Saldırı tehlikesi var mı? Araçla birlikte korkularım da büyüdü. Dana saldırısından korkuyorum bu kez daha tedbirli olacağım. :D

insel' Alıntı:
Kotu denk geldi. Canakkale donus yolunda olacagim. Size iyi eglenceler.
İnsel bey biga üzerinden dönerseniz,neredeyse yolunuzun üzeri :smiley: Adapazarı,Poyrazlar.

İstanbul'da park sorunu yüzünden güneyde duran çekme karavanım beni bu tip kamplı gezilerde düşündürüyor.Aslında aracımın arkasında her daim portatif bir çadır var ancak bu tarihte orada ki kamp alanının Tuvaletleri açıkmıdır(benim için tek sorun) ?Her ne kadar kamp ateşini kaçırmamak istesemde sanal ortamda sıcak ilişki içinde olduğum arkadaşlarla tanışmak için kampın ikinci gününde orda olmayı arzuluyorum.Ve izninizle bir kaç soru.Konaklama alanı orada mı tespit edilecek?(park içindeki kamp alanımı) İkinci gün gelirsem Gölü turlamadan sizi nasıl bulacağım.Veya ilk gün giden arkadaşlar en geç 11 gibi orda olacağına göre kamp alanı hakında iletişim kurabileceğim bir yol bulabilirmiyim.Bi el atın gençler,yardımcı olun enverdedenize :smiley:

enverdede' Alıntı:
İnsel bey biga üzerinden dönerseniz,neredeyse yolunuzun üzeri :smiley: Adapazarı,Poyrazlar.

Öyle yapmaya calisacagim. Gelebilirim sanirim.

Ben 2 hafta önce Poyrazlardaydım. Tadına doyamadım demem gerek. Her yer yemyeşil, ağaçlar çicek açmıştı. Yalnız geçen sene gittiğimiz hemen giriş yerinde zemin çok gevşekti. Bana aşağıya inme kalırsın dediler. Ben de yukarda durmuştum. Küheylanın tekerlek izleri hala duruyordu. Kerpe gezisinde patladığım için ben de son ana kadar geliyorum diyemiyorum.
Tuvaletler açık, çeşmeler akıyor.

Enver bey, kamp alanıyla ilgili tüm ayrıntıları gerçekleştirmiş olduğumuz eski gezimizin hazırlık başlığından takip edebilirsiniz:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40283.0

Bu da eski gezimizin fotoğraflarının paylaşıldığı başlğın linki:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40283.0

Kamp alanı oradaki mesire alanının hemen girişinde sağda. Girişteki görevlilere sorsanız zaten hemen gösterirler. Zemin çok gevşek ve katılımcı sayısı az olursa belki biraz daha ileride restaurantın yakınındaki açıklıkta konaklayabiliriz. Mevsim itibarı ile gece için sağlam bir uyku tulumu ile yağmurluk bulundurmanızda fayda var. Ancak yağmur da olsa çok fazla dert etmeye gerek yok çadır için üzeri kapalı çardak benzeri yerleri kullanabilirsiniz. İkinci günü dediğiniz pazar günü ise zaten pazar gecesi konaklama olmayacak. Tuvalet ve çeşme var.Tuvaletler açık değilse bile açtırırız. Elektrik de alabileceğimizi düşünüyorum.

Kamp alanı girişinde görevliye para vermeyin. Geçen gezimizde elektrik dahil araç başına gecelik 10 TL. vermiştik. Parayı sonradan aramızda toplayıp veririz.

Katılımcı listesi:

5. teos / Oğuz Sevim ve eşi - Citroen Jumper Kampervan ( kamplı gezi kuralları okunmuş ve anlaşılmıştır.)
6. insel / İnsel İnal - VW T3 westfalia Kampervan

Tamer hocam da her zaman olduğu gibi kaçamak bakışlarla başlığı süzmekte :smiley: Yine sürpriz yapıp pazar günü mü katılacaksınız, yoksa bu kez karavanınızı da görebilecek miyiz?

Sevgili Cem bu kez Tamer hocanın kaçamak bakışlarını görmüş ama benimkileri yakalayamamış. Çok küçük bir sorunumuz var. Sanırım hafta sonuna kadar halledip, sizlere katılma şansını yakalayacağız. Mesajı yazarken dışarıda gök gürültüsü, yağmur, şimşek beni de hesaba katın dercesine engellemeye çalışıyor ama yıldıramayacak :smiley:
Ben otobanın İzmit doğu çıkışında konvoyu yakalamayı planlıyorum. Görüşmek dileğiyle...

Katılımcı listesi:

6. insel / İnsel İnal - VW T3 westfalia Kampervan
7. DADDY-T / Sema-Tayfur ÇIVGINER & Puppy- Peugeot Boxer Kampervan.( Kuralları biz de okuduk.)

Sanırım '' Kampervan'' tanımı daha önce tartışılmıştır. Ben kaçırmışım.Yabancı son ekler biraz garip duruyor.Türkçe'mize hiç uygun bulmadığımı söylemek isterim. Herkes yazmış diye ben de öyle yazdım.

bartek' Alıntı:
Ben 2 hafta önce Poyrazlardaydım. Tadına doyamadım demem gerek. Her yer yemyeşil, ağaçlar çicek açmıştı. Yalnız geçen sene gittiğimiz hemen giriş yerinde zemin çok gevşekti. Bana aşağıya inme kalırsın dediler. Ben de yukarda durmuştum. Küheylanın tekerlek izleri hala duruyordu. Kerpe gezisinde patladığım için ben de son ana kadar geliyorum diyemiyorum.
Tuvaletler açık, çeşmeler akıyor.
Demek en son biz battık ;D
Bu sefer ıslaksa, alt kısma inmem. ;) :D

fsirin' Alıntı:
Demek en son biz battık ;D
Bu sefer ıslaksa, alt kısma inmem. ;) :D

Çok kalabalık olmazsak ve zemin gevşek olursa ilerideki restaurantın yanındaki geniş düzlüğe gideriz. ;)
DADDY-T' Alıntı:
Çok küçük bir sorunumuz var. Sanırım hafta sonuna kadar halledip, sizlere katılma şansını yakalayacağız. Mesajı yazarken dışarıda gök gürültüsü, yağmur, şimşek beni de hesaba katın dercesine engellemeye çalışıyor ama yıldıramayacak :smiley:
Ben otobanın İzmit doğu çıkışında konvoyu yakalamayı planlıyorum. Görüşmek dileğiyle...

Sanırım '' Kampervan'' tanımı daha önce tartışılmıştır. Ben kaçırmışım.Yabancı son ekler biraz garip duruyor.Türkçe'mize hiç uygun bulmadığımı söylemek isterim. Herkes yazmış diye ben de öyle yazdım.

Tayfur abi, sorununuzu kısa zamanda halletmenizi diliyoruz. Gökgürültüsü ve yağmura aldırma. Geçen gidişimizde yolda bardaktan boşanırcasına yağan yağmurun ve fırtınanın içinden gitmiştik. Fırtınadan Topçular-Eskihisar seferleri bile yapılmıyordu. Bahar havası... Çok değişken olabilir.
Konvoy sanıyorum Sapanca çıkışına kadar TEM'den gidecektir. Yine de konvoy liderliğini üstlenecek Levent abi'ye sormak gerek. Cuma gecesinden çıkamazsak ve cumartesi yola erken çıkmayı başarabilirsek biz yolda size takılabiliriz.
Kampervan benim uydurmamdır. ;D Siz dilediğiniz ismi kullanabilirsiniz. Bizim araç tipinde araçlara karavan demeye pek dilim varmıyor. Süregelen ''Camper'' tanımlamasını Türkçe'ye uyarlamak çok güç. ''Kempır'' şeklinde seslendirmek hoşuma gitmiyor. ''-van'' son ekini kullanmasak bile geriye Kamper kalıyor ki, o ne kadar Türkçe tartışılır. ''Kampçı'' desek fonetiği hoş değil. ''Kamp aracı'' desek çok uzun... Nasıl ki kapalı kasa tipleri ''panelvan'' olarak benimsendiyse belki bu da ''kampervan'' olarak benimsenebilir diye düşünmüştüm.

Gelebilsek direk dalacağım çamura ama... :D
Umut fakirin ekmeği, daha 3 gün var...
Gün ola harman ola...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR