bagaj cam amortisörü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gurbuz35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,013

gurbuz35

Ana Kamp
97 model frontera 2.2 nin bagj cam amortisörleri bitti yenisini takayım dedim orginal var yan sanayisi yok dediler her biri için 116.00 tl fiyat çıkardılar internette 98 frontera amortisörü(Tuff) 20-25 tl 98 in amortisörü uyarmı?Yada piyasada aynı amortisörlerden bulabilirmiyim önemli olan boyu diyorlar.Bilgisi olan varmı?

Etiketler
Ynt: bagaj cam amortisörü

Merhabalar,
Bak arkadaşım ilk önce yetkili servise gidip parçayı sor.Eğer size yok derlerse parçanın referans numarasını iste muhtemelen vereceklerdir.
Günümüzde birçok aracın arka camları sizinki gibi amorsitörlü o nedenle başka markalarada bakın derim.Bence en kolayı eğer sökebilirseniz söküp alıp elinize gidin parçacıları dolaşıp arayın.
Bakın madem İzmirdesiniz alın elinize gidin Karabağlar mobilyacılar sitesine sorun onlara ben bundan arıyorum deyin.Onlarda gerçekten çok kaliteli ürünler var.Yeterki boy ve kalınlığı tutsun gerisi önemli değil.Hatta Kartal veya Reno ların amorsitörleine de bakın derim.
Bakın ben Hyundai Galloper aracın arka camın sonunda olan havalandırma bakalitini çıkmacıya sordum bana çifti 300 lira dedi.Servisten sipariş verdim geldi 38 lira tuttu, 20 lirada montajına verdim.
Kolay gelsin.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Bak arkadaşım ilk önce yetkili servise gidip parçayı sor.Eğer size yok derlerse parçanın referans numarasını iste muhtemelen vereceklerdir.
Günümüzde birçok aracın arka camları sizinki gibi amorsitörlü o nedenle başka markalarada bakın derim.Bence en kolayı eğer sökebilirseniz söküp alıp elinize gidin parçacıları dolaşıp arayın.
Bakın madem İzmirdesiniz alın elinize gidin Karabağlar mobilyacılar sitesine sorun onlara ben bundan arıyorum deyin.Onlarda gerçekten çok kaliteli ürünler var.Yeterki boy ve kalınlığı tutsun gerisi önemli değil.Hatta Kartal veya Reno ların amorsitörleine de bakın derim.
Bakın ben Hyundai Galloper aracın arka camın sonunda olan havalandırma bakalitini çıkmacıya sordum bana çifti 300 lira dedi.Servisten sipariş verdim geldi 38 lira tuttu, 20 lirada montajına verdim.
Kolay gelsin.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

aynen parçayı al parçacılara bak muhtemelen bulacaksın hemde güzel ve kaliteli bişey :smiley:

Eğer İzmir'de iseniz 2. sanayi megatek süspansiyon opel egem karşısı 1 yıl önce 25 tl ye almıştım.Boy önemli fakat aynı boyda fiat marka bulmuştum basınç değerleri farklı idi kapatınca cam 2-3 cm açık kalıyordu zorlasak kıracaktık camı.

BULDUM :smiley::smiley:

23,93TL dir. toplamda...

http://www.hepsiburada.com/liste/tuff-opel-frontera-b-98-arka-cam-amortisoru/productDetails.aspx?productId=otm98a612603&categoryId=20044235&SKU=OTM98A612603&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotm98a612603%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dfrontera%255cu0020b%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

hocam link 98 fronteraya uygun benimki 97 opel parçacı uymaz dedi onun için hafta sonu karabağla da mobilya amortisörü bakacağım bulurum belki

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri