KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gezi olgunlaştı. Vize işlemini Batum'daki Azeri başkonsolosluğundan cuma günü (22haziran) hallettim. Pazartesi vizemi alıp yola koyulacağım.
Gezi 1 haftalık
Ulaşım Aracım otostop.
25 haziran günü Vizeyi pasaporta yapıştırıp Tiflise hareket edeceğim. 1 gece Tiflis'te kalacağım. Daha önceden gezdiğim için başkente zaman ayırmadım. bu arada vize ücretsiz. 2 vesikalık fotoğraf ile pasaport fotokopisi yetiyor. ayrıca basit bir form doldurmanız gerekiyor.
26 haziran günü Gence'ye yakın dağlık bölge olan Dashkasan (taşkesen olsa gerek) de kalacağım.
27 haziran günü Bakü'ye ulaşmayı planlıyorum. 2 yada 3 gün burada gezip. 1 temmuz günü Artvin Kafkasör Boğa güreşleri Festivaline yetişmeye çalışacağım. Yorgun argın yaylaya çıkarmıyım bilinmez
Dönüşte gezi notlarını paylaşmak üzere.
Tavsiye almaya zaman kalmadı. elimde olmayan sebepler yüzünden geziyi erkene aldım. Yarın akşama kadar tavsiyeleriniz bekliyorum
Geçen mart ayında vizeyi Azerbaycan kapısında alabileceğimizi düşünmüştük ama yanıldığımızı öğrenmemizle rotamızı Erivan'a çevirmiştik... Artık sizin yazacaklarınızla ve fotoğraflarınızla avunacağız Şimdiden iyi yolculuklar dilerim.
Gezi tahmin ettigimdende keyifli gidiyor. ingilizce kalvye icin ozur dilerim.
Tiflis son bir yilda cok degismis ve gelismis.. siniri gecmek cok kolay oldu. otostop cok kolay oldu ama azerbaycn otostop icin sorunlu bir ulke. bakalim yarin Baku ye devam edecegim.