Aydın Paşayaylası Zirveye Yürüyüş ve Kros (03 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huzzik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,728

huzzik

Kamp III
Yer
aydın merkez
Güzel bir pazar günü arkadaşımlar beraber bindik motora ve genellikle 1200 metre olarak bilinen ama 1400 - 1600 metre civarı olan zirveye doğru yola koyulduk.
Yolun belli bir bölümünü motorla çıktıktan sonra yürümeye başladık.
Açıkçası yukarısı bayağı soğuk ve sisliydi.
Daha sonra bize kulübümüzden abilerimiz de katıldı.

Etiketler
Ynt: Aydın Paşayaylası Zirveye Yürüyüş ve Kros (03 Şubat 2008)

Etkinlik için Tebrikler,

Paylaşım için Teşekkürler.

Öz Murat ,

Not: Fotoğrafları 5'er 5'er yüklerseniz çok daha hızlı bir şekilde açılır. Ayrıca daha fazla mesaaj yollamış görünür Forum da ratinginiz :smiley: yükselir arkadaşlar.

Güzel fotoğraflar , tşkler paylaşım için ... :smiley:

Salih ve arkadaşlarının bensiz bensiz yaptığı gezileri imrenerek (kıskanarak) izliyorum. Paşa yaylası Aydın'ın önemli mesire yerlerindendir.Aydın'da kar görülebilecek ender noktalardandır. Bu yüzden hepimizin gözü kar var mı? diye Paşa yaylasındadır.
Güzel etkinlik, güzel fotoğraflar, Salih eline sağlık...

Haşmet abi inşallah bacağın kısa sürede iyileşirde beraber bişiler yaparız.

Aslında bacağım daha iyi, en azından baston kullanmıyorum. Ama daha dağ bayır gezecek kadar iyileşmedim. O günlerin hayali ile yaşıyorum...

Ha gayret Haşmet.
Sık biraz daha dişini.
İlkbahar da bol bol yürüyüp tırmanarak çıkarırsın bunların acısını.

Geçmiş olsun.

paşayaylası aydına 25 km mesafede aydının en yüksek noktası şu anlık bir deneme yaptık ama yazın inşallah bazı uçuşlar yapıcaz ozaman daha detaylı fotolarınıda gönderirim

çok geçmiş olsun Haşmet, bahara daha iyi olursun , dağ-bayır koşturursun artık :smiley:

drares' Alıntı:
Aslında bacağım daha iyi, en azından baston kullanmıyorum. Ama daha dağ bayır gezecek kadar iyileşmedim. O günlerin hayali ile yaşıyorum...

Baharı bekleyen kumru oldum... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri