son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 14 Mar 2011 #353 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) video nasıl ? nallıhan tarafı. o tuttuğum balıkları hep saldım.
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) video nasıl ? nallıhan tarafı. o tuttuğum balıkları hep saldım.
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #354 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) ttos' Alıntı: abi işin ufuk u falan kalmamıs gun batımı gelmis ;D Genişletmek için tıkla ... Ne günün batması yav..... ben battım yav.... (ama olsun, beni batırsında Ada hanım batırsın... Helal olsun valla....) "Şu Yaşlı Gariban Alfonse"' nin düştüğü hale bak.... gencecik kızların kur yaptığı adama ya Neco derler, yada .... teke... ;D Yada, du bakıyım, gencecik kızlar beni beğeniyorsa.... hımmm demekki hala iş var bende ;D pardon heyt be...
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) ttos' Alıntı: abi işin ufuk u falan kalmamıs gun batımı gelmis ;D Genişletmek için tıkla ... Ne günün batması yav..... ben battım yav.... (ama olsun, beni batırsında Ada hanım batırsın... Helal olsun valla....) "Şu Yaşlı Gariban Alfonse"' nin düştüğü hale bak.... gencecik kızların kur yaptığı adama ya Neco derler, yada .... teke... ;D Yada, du bakıyım, gencecik kızlar beni beğeniyorsa.... hımmm demekki hala iş var bende ;D pardon heyt be...
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 14 Mar 2011 #355 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Alfonse' Alıntı: 1.Brütüs Tekişlem Metin... 2.Brütüs tttos Sefer... Bileydim Sezar olmazdım.... Sezar olalım dedik, Averemu moduna düştük ;D Genişletmek için tıkla ... brütüs sezar ı çok severdi, harbiden çok severdi ... bize düşen ne ise yapalım, listede adımızın karşısında ne yazıyorsa blelim, alalım, ... hayırlısı olsun
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Alfonse' Alıntı: 1.Brütüs Tekişlem Metin... 2.Brütüs tttos Sefer... Bileydim Sezar olmazdım.... Sezar olalım dedik, Averemu moduna düştük ;D Genişletmek için tıkla ... brütüs sezar ı çok severdi, harbiden çok severdi ... bize düşen ne ise yapalım, listede adımızın karşısında ne yazıyorsa blelim, alalım, ... hayırlısı olsun
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #356 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) ttos' Alıntı: alp camurda karda yurudun izini belli etmedin cok tehlikeliymissin ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yahu Karda Battık Işıkta, Çamurada battık Ilıcada....... ;D Ne yürümesi, ayakta duracak halimiz kalmadı Brütüs arkadişim... ;D
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) ttos' Alıntı: alp camurda karda yurudun izini belli etmedin cok tehlikeliymissin ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yahu Karda Battık Işıkta, Çamurada battık Ilıcada....... ;D Ne yürümesi, ayakta duracak halimiz kalmadı Brütüs arkadişim... ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #357 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) son_kral_54' Alıntı: sıkıştırmayın alp i mola biraz. http://www.dailymotion.com/video/xd5qgk_hamdi-tekmen-in-balyk-dersleri_animals Genişletmek için tıkla ... son_kral_54' Alıntı: video nasıl ? nallıhan tarafı. o tuttuğum balıkları hep saldım. Genişletmek için tıkla ... Çok güzel abi..... Sağol valla..... _______________________________________________ Abi hile mile diyenler çıkabilir, sakın keale alıp cevap verme... tamam... ;D (Ada diyebilir valla, korktum ben ;D) ________________________________________________
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) son_kral_54' Alıntı: sıkıştırmayın alp i mola biraz. http://www.dailymotion.com/video/xd5qgk_hamdi-tekmen-in-balyk-dersleri_animals Genişletmek için tıkla ... son_kral_54' Alıntı: video nasıl ? nallıhan tarafı. o tuttuğum balıkları hep saldım. Genişletmek için tıkla ... Çok güzel abi..... Sağol valla..... _______________________________________________ Abi hile mile diyenler çıkabilir, sakın keale alıp cevap verme... tamam... ;D (Ada diyebilir valla, korktum ben ;D) ________________________________________________
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #358 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) mjeliada' Alıntı: Daha güneş yeni doğuyor Genişletmek için tıkla ... Güneş müneş yok.... BGGDGBO... Son sözüm budur ;D
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) mjeliada' Alıntı: Daha güneş yeni doğuyor Genişletmek için tıkla ... Güneş müneş yok.... BGGDGBO... Son sözüm budur ;D
M mjeliada Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 0 14 Mar 2011 #359 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Alfonse' Alıntı: Güneş müneş yok.... BGGDGBO... Son sözüm budur ;D Genişletmek için tıkla ... aşkolsun aşkım
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Alfonse' Alıntı: Güneş müneş yok.... BGGDGBO... Son sözüm budur ;D Genişletmek için tıkla ... aşkolsun aşkım
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #360 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) TEKNIKISLEM' Alıntı: brütüs sezar ı çok severdi, harbiden çok severdi ... bize düşen ne ise yapalım, listede adımızın karşısında ne yazıyorsa blelim, alalım, ... hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... Bütün Brütüsler keşke senin gibi olsa Metin abi.... ___________________________________ Ben vinç isterim.... ;D Faruğu çekicem ;D KezbanAmiri çekicem ;D Hüseyin' in gocuman D-maxını çekicem ;D 4x4 gocuman motur çekicem ;D Selim batınca onu çekicem ;D Şükrüyü çekicem ;D Ada' yı çekicem ;D Niva çekicem ;D Onu çekcem bunu çekcem ;D Çekçem Allah çekçem.... Allah Çektirmesin ;D ;D
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) TEKNIKISLEM' Alıntı: brütüs sezar ı çok severdi, harbiden çok severdi ... bize düşen ne ise yapalım, listede adımızın karşısında ne yazıyorsa blelim, alalım, ... hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... Bütün Brütüsler keşke senin gibi olsa Metin abi.... ___________________________________ Ben vinç isterim.... ;D Faruğu çekicem ;D KezbanAmiri çekicem ;D Hüseyin' in gocuman D-maxını çekicem ;D 4x4 gocuman motur çekicem ;D Selim batınca onu çekicem ;D Şükrüyü çekicem ;D Ada' yı çekicem ;D Niva çekicem ;D Onu çekcem bunu çekcem ;D Çekçem Allah çekçem.... Allah Çektirmesin ;D ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #361 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) mjeliada' Alıntı: Alfonse' Alıntı: Güneş müneş yok.... BGGDGBO... Son sözüm budur ;D Genişletmek için tıkla ... aşkolsun aşkım Genişletmek için tıkla ... Sen, BGGDGBO anlamını biliyomusunda hemen sitem ediyorsun.... hı...? ;D Dakkasına sitem... ??? Çattık ha... ;D
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) mjeliada' Alıntı: Alfonse' Alıntı: Güneş müneş yok.... BGGDGBO... Son sözüm budur ;D Genişletmek için tıkla ... aşkolsun aşkım Genişletmek için tıkla ... Sen, BGGDGBO anlamını biliyomusunda hemen sitem ediyorsun.... hı...? ;D Dakkasına sitem... ??? Çattık ha... ;D
M mjeliada Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 0 14 Mar 2011 #362 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) son_kral_54' Alıntı: sıkıştırmayın alp i mola biraz. http://www.dailymotion.com/video/xd5qgk_hamdi-tekmen-in-balyk-dersleri_animals Genişletmek için tıkla ... gerçekten güzelmiş
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) son_kral_54' Alıntı: sıkıştırmayın alp i mola biraz. http://www.dailymotion.com/video/xd5qgk_hamdi-tekmen-in-balyk-dersleri_animals Genişletmek için tıkla ... gerçekten güzelmiş
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #363 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Serko' Alıntı: düzgün yol varken, neden çamura çepeğe dalııyorsunuz anlamıyorum ki Genişletmek için tıkla ... Valla teybi ayarlamaya çalışıyodum, birden oldu, görmedim, anlamadım ;D
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Serko' Alıntı: düzgün yol varken, neden çamura çepeğe dalııyorsunuz anlamıyorum ki Genişletmek için tıkla ... Valla teybi ayarlamaya çalışıyodum, birden oldu, görmedim, anlamadım ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #364 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) girdap' Alıntı: faruk abi bende foto cok istersen buraya gelde burdan bakalımmm yayınlarsak rezil oluruz ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Şükrü şu sendeki fotolarıda şeyeetirelim yaf... Kapiş... Anladın sen onu... ;D
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) girdap' Alıntı: faruk abi bende foto cok istersen buraya gelde burdan bakalımmm yayınlarsak rezil oluruz ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Şükrü şu sendeki fotolarıda şeyeetirelim yaf... Kapiş... Anladın sen onu... ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #365 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) son_kral_54' Alıntı: .http://www.dailymotion.com/video/xhf6hy_ylyca-3-hamditekmen Genişletmek için tıkla ... hay maşşallah... ;D şenlik şenlik ;D
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) son_kral_54' Alıntı: .http://www.dailymotion.com/video/xhf6hy_ylyca-3-hamditekmen Genişletmek için tıkla ... hay maşşallah... ;D şenlik şenlik ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #366 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Amir Ganjavi' Alıntı: [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5] Genişletmek için tıkla ... Amir Kezban, Bütün fotolar çok güzelde, bunlar başka.... Çok teşekkürler...
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Amir Ganjavi' Alıntı: [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5] Genişletmek için tıkla ... Amir Kezban, Bütün fotolar çok güzelde, bunlar başka.... Çok teşekkürler...
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #367 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) son_kral_54' Alıntı: bu resimlere bakınca aklıma ilk gelen chorekelerin intiharı,yada chorekelerin isyanı diyesim geliyor ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D Harakiri ;D
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) son_kral_54' Alıntı: bu resimlere bakınca aklıma ilk gelen chorekelerin intiharı,yada chorekelerin isyanı diyesim geliyor ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D Harakiri ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #368 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Amir Ganjavi' Alıntı: [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5] Genişletmek için tıkla ... Yav şimdi resimlere yeniden bakıyorumda, hala inanamıyorumm.... Toprağın 30 40 cm altından sanki yeraltı suyu geçiyor yahu, nasıl olur... Maden tetkik arama Ada, jeoloğumuz, mühendisimiz, mahallenin akıllı kızı ;D Fakültenin madalyası Yav nasıl oluyor bu iş...?
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Amir Ganjavi' Alıntı: [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5] Genişletmek için tıkla ... Yav şimdi resimlere yeniden bakıyorumda, hala inanamıyorumm.... Toprağın 30 40 cm altından sanki yeraltı suyu geçiyor yahu, nasıl olur... Maden tetkik arama Ada, jeoloğumuz, mühendisimiz, mahallenin akıllı kızı ;D Fakültenin madalyası Yav nasıl oluyor bu iş...?