mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 28 Şub 2011 #17 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) Sentinel' Alıntı: arkadaşlar bende gelip tanışmak isterim sizlerle ama hastane işleri izin verir mi bilemiyorum Bir de seyir hızınız nedir? seri3 le yetişebilir miyim sizlere Genişletmek için tıkla ... cok gecmıs olsun babanıza allah acıl sıfalar versın
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) Sentinel' Alıntı: arkadaşlar bende gelip tanışmak isterim sizlerle ama hastane işleri izin verir mi bilemiyorum Bir de seyir hızınız nedir? seri3 le yetişebilir miyim sizlere Genişletmek için tıkla ... cok gecmıs olsun babanıza allah acıl sıfalar versın
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 28 Şub 2011 #18 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) Teşekkürler... inşallah kısa zamanda iyileşir. 2 ay kadar daha yatacak gibi görünüyor hastanede... 80-90 stabil gidebiliyorum yokuşlarda düşüyor tabi biraz. Erhan inşallah yırtıcaz bu hastane işlerinden Siz tabi kimseyi bırakmazsınız da eğer hızlı gidiyorsanız bunaltmak istemem kimseyi .
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) Teşekkürler... inşallah kısa zamanda iyileşir. 2 ay kadar daha yatacak gibi görünüyor hastanede... 80-90 stabil gidebiliyorum yokuşlarda düşüyor tabi biraz. Erhan inşallah yırtıcaz bu hastane işlerinden Siz tabi kimseyi bırakmazsınız da eğer hızlı gidiyorsanız bunaltmak istemem kimseyi .
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 28 Şub 2011 #19 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) Sentinel' Alıntı: Babam hastanede de bazen ihtiyaç oluyor ayrılamıyorum... 80'le stabil gidebiliyorum yokuşlar hariç tabi Genişletmek için tıkla ... siz gelebılın yeterkı emınolun bır sıkıntı olmayacaktır
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) Sentinel' Alıntı: Babam hastanede de bazen ihtiyaç oluyor ayrılamıyorum... 80'le stabil gidebiliyorum yokuşlar hariç tabi Genişletmek için tıkla ... siz gelebılın yeterkı emınolun bır sıkıntı olmayacaktır
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 28 Şub 2011 #20 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) mserdemir' Alıntı: siz gelebılın yeterkı emınolun bır sıkıntı olmayacaktır Genişletmek için tıkla ... İnşallah diyeyim... uzun zamandır gelmek istiyorum ben de zaten sizin gezileri hep takip ediyorum burdan...
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) mserdemir' Alıntı: siz gelebılın yeterkı emınolun bır sıkıntı olmayacaktır Genişletmek için tıkla ... İnşallah diyeyim... uzun zamandır gelmek istiyorum ben de zaten sizin gezileri hep takip ediyorum burdan...
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 28 Şub 2011 #21 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) OYYY OYY OYYYYYYYYYYYYYYYYYYY[attachment=2]
tanyolu Kamp II Mesajlar 441 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara\Nevşehir 28 Şub 2011 #22 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) 1- selim 2 kişi l200 2- erhan 3 kişi terrano 3- Fatih YILDIRIM * kişi 92 XJ İş yerinden izini koparırsam mutlaka geleceğim
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) 1- selim 2 kişi l200 2- erhan 3 kişi terrano 3- Fatih YILDIRIM * kişi 92 XJ İş yerinden izini koparırsam mutlaka geleceğim
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 28 Şub 2011 #23 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) Bu ilk resimdeki yeşillik Ayaş mı yahu ???
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 28 Şub 2011 #24 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) fastjunkie' Alıntı: Bu ilk resimdeki yeşillik Ayaş mı yahu ??? Genişletmek için tıkla ... öyle oldugu söylenıyor
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) fastjunkie' Alıntı: Bu ilk resimdeki yeşillik Ayaş mı yahu ??? Genişletmek için tıkla ... öyle oldugu söylenıyor
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 28 Şub 2011 #25 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) mserdemir' Alıntı: öyle oldugu söylenıyor Genişletmek için tıkla ... Altından girdik üstünden çıktık da Ayaş'ın niye hiç görmedik burayı ??? Nerede kalıyormuş tam olarak acaba ?
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) mserdemir' Alıntı: öyle oldugu söylenıyor Genişletmek için tıkla ... Altından girdik üstünden çıktık da Ayaş'ın niye hiç görmedik burayı ??? Nerede kalıyormuş tam olarak acaba ?
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 28 Şub 2011 #26 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) fastjunkie' Alıntı: Altından girdik üstünden çıktık da Ayaş'ın niye hiç görmedik burayı ??? Nerede kalıyormuş tam olarak acaba ? Genişletmek için tıkla ... bende tam bılmıyorum ama anladıgım kadarıyal fuze rampalarının oldugu yermıs
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) fastjunkie' Alıntı: Altından girdik üstünden çıktık da Ayaş'ın niye hiç görmedik burayı ??? Nerede kalıyormuş tam olarak acaba ? Genişletmek için tıkla ... bende tam bılmıyorum ama anladıgım kadarıyal fuze rampalarının oldugu yermıs
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 28 Şub 2011 #27 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) tamertms' Alıntı: benim rav oralara giremezkiii selim senin suzuki satılmış kırmızı olan Genişletmek için tıkla ... zu ha haaa meganla girerim bak o parkurlara rezil rüsva olursun cümle aleme
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) tamertms' Alıntı: benim rav oralara giremezkiii selim senin suzuki satılmış kırmızı olan Genişletmek için tıkla ... zu ha haaa meganla girerim bak o parkurlara rezil rüsva olursun cümle aleme
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 28 Şub 2011 #28 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) .. ;D ;D ;D ;D
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 28 Şub 2011 #29 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) son_kral_54' Alıntı: zu ha haaa meganla girerim bak o parkurlara rezil rüsva olursun cümle aleme Genişletmek için tıkla ... abi nerelerdesin ya nedir bu geçmişolsun muhabbeti
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) son_kral_54' Alıntı: zu ha haaa meganla girerim bak o parkurlara rezil rüsva olursun cümle aleme Genişletmek için tıkla ... abi nerelerdesin ya nedir bu geçmişolsun muhabbeti
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 28 Şub 2011 #30 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) brothers' Alıntı: abi nerelerdesin ya nedir bu geçmişolsun muhabbeti Genişletmek için tıkla ... öbür topiğe yazdım erhan. yahu şu ayaş turunu sonraya bıraksanız
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) brothers' Alıntı: abi nerelerdesin ya nedir bu geçmişolsun muhabbeti Genişletmek için tıkla ... öbür topiğe yazdım erhan. yahu şu ayaş turunu sonraya bıraksanız
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 28 Şub 2011 #31 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) son_kral_54' Alıntı: öbür topiğe yazdım erhan. yahu şu ayaş turunu sonraya bıraksanız Genişletmek için tıkla ... hayırdır yokmusun
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) son_kral_54' Alıntı: öbür topiğe yazdım erhan. yahu şu ayaş turunu sonraya bıraksanız Genişletmek için tıkla ... hayırdır yokmusun
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 28 Şub 2011 #32 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) 1- selim 2 kişi l200 2- erhan 3 kişi terrano 3- Fatih YILDIRIM * kişi 92 XJ 4- Metin ÖZEL 2 kişi CJ5 06 MART 2011 TARIHLI GEZI ICIN MUCBIR SEBEP OLMAZ ISE PLANLANAN SAATTE PLANLANAN YERDE OLURUM Metin ÖZEL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 02/05/1968 - ANKARA Arh+ KIRŞEHIR / MUCUR
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi (6 mart 2011) 1- selim 2 kişi l200 2- erhan 3 kişi terrano 3- Fatih YILDIRIM * kişi 92 XJ 4- Metin ÖZEL 2 kişi CJ5 06 MART 2011 TARIHLI GEZI ICIN MUCBIR SEBEP OLMAZ ISE PLANLANAN SAATTE PLANLANAN YERDE OLURUM Metin ÖZEL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ 02/05/1968 - ANKARA Arh+ KIRŞEHIR / MUCUR