ercanaslan Kamp III Mesajlar 644 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 29 Nis 2014 #1 Bu sorun sadece bendemi oluyor başka yaşayan varmı Forum yöneticilerinden yardım talep ediyorum
albeni Kamp I Mesajlar 103 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul Web albeni.blogspot.com 17 Tem 2014 #2 Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! +1
fbmy Kamp III Mesajlar 932 Tepkime Puanı 30 Yer İstanbul 216 17 Tem 2014 #3 Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! +1
aslan28 Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum. Mesajlar 1,077 Tepkime Puanı 180 Yaş 41 Yer İSTANBUL/Sultangazi 17 Tem 2014 #4 Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! Bendede aynı sorun var
albeni Kamp I Mesajlar 103 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul Web albeni.blogspot.com 17 Tem 2014 #5 Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! aslan28' Alıntı: Bendede aynı sorun var Genişletmek için tıkla ... Seninkisi düzelmiş. ;-)
Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! aslan28' Alıntı: Bendede aynı sorun var Genişletmek için tıkla ... Seninkisi düzelmiş. ;-)
aslan28 Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum. Mesajlar 1,077 Tepkime Puanı 180 Yaş 41 Yer İSTANBUL/Sultangazi 17 Tem 2014 #6 Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! albeni' Alıntı: Seninkisi düzelmiş. ;-) Genişletmek için tıkla ... Yanlış cevap bu avatar forumun kendi avatarlarından bir tanesi Ben başka sahsıma ait avatar yükleyemiyorum bu tarz avatarı sizlerde yükleyebilirisniz
Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! albeni' Alıntı: Seninkisi düzelmiş. ;-) Genişletmek için tıkla ... Yanlış cevap bu avatar forumun kendi avatarlarından bir tanesi Ben başka sahsıma ait avatar yükleyemiyorum bu tarz avatarı sizlerde yükleyebilirisniz
albeni Kamp I Mesajlar 103 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul Web albeni.blogspot.com 17 Tem 2014 #7 Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! Pardon. :-[
M maksutum42 Ziyaretçi 21 Kas 2014 #8 Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! sayın site yönetimi aşağıdaki resmi avatarım olarak yükleyemedim. siz yapabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! sayın site yönetimi aşağıdaki resmi avatarım olarak yükleyemedim. siz yapabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
Gültekin Bindik bi alâmete, gediyoz seyahate... Mesajlar 531 Tepkime Puanı 11 Yer İstanbul 23 Ara 2014 #9 Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! Evet bu konuda sıkıntı var. avatarımı değiştireyim dedim, pişman oldum. Eskisi de gitti, yenisi de yüklenmiyor. http://i44.photobucket.com/albums/f24/Gurzan/ivir-zivir/1-IMG_6624_zpsa4c6ea0d.jpg
Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! Evet bu konuda sıkıntı var. avatarımı değiştireyim dedim, pişman oldum. Eskisi de gitti, yenisi de yüklenmiyor. http://i44.photobucket.com/albums/f24/Gurzan/ivir-zivir/1-IMG_6624_zpsa4c6ea0d.jpg
uysalburak Zirve Mesajlar 1,538 Tepkime Puanı 111 Yaş 50 Yer İstanbul/Bahçeşehir 23 Ara 2014 #10 Benim Avatarım da gitti. Lütfen şu resmi Avatarım yapalım. Sent from my iPhone using Tapatalk
FuadMammadov Yüksek lisans turizm öğrencisi Mesajlar 79 Tepkime Puanı 0 Yer Rusya Web vk.com 28 Mar 2015 #11 Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! benim de avatar sorunumu çöze bilirmisiniz?
F fat1haslan Bilkent Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara - Balıkesir 5 Haz 2015 #12 Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! Bu sorun hala devam ediyor galiba, ben de avatarımı yükleyemedim. Çözümünü bilen var mıdır?
Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! Bu sorun hala devam ediyor galiba, ben de avatarımı yükleyemedim. Çözümünü bilen var mıdır?