AT Lastikte Marka Seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KILINÇ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,205

KILINÇ

Fulltime Outdoor
Yer
Ağrı Doğubeyazıt
Merhabalar aracıma at lastik almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz ben avcılıkla uğraşıyorum onun için asfalt stabilize çamur ve karlı yollarda kullanacağım ama çok sert arazi koşullarında kullanmayacağım aracım honda crv lastik ebatıda 205 70 15 şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: AT Lastikte Marka Seçimi

Bulabilirseniz BFG AT olabilir . bunun yanında Bridgestone Dueler AT 694 önerebilirim . Ben kullanıyorum memnunum . Yurtdışı puanlamalarda da BFG nin üzerinde görünüyor . Cooper ST de desen olarak fena görünmedi ama St sini pek tanımıyorum ...

Dueler AT 693 nasıldır oda hem on hem offroad lastiği heralde. 694ün açıklamalarında karda sulu zeminde ve çamurda ki performansından bahsediyor arazi ve asfalt lastiği olduğunu söylüyor kendi sitesinde. 693 ise daha dişli sanki dişleri at değilde mt gibi duruyor onada at denmesine rağmen daha çok arazideki performansından bahsediyor hem şehir hemde arazi lastiğine olduğuna yüzeysel olarak değiniyor bu benim kafamı karıştırdı.

Dueler düşünürseniz 694 den şaşmayın . 694 daha gelişmiş bir dizayn . Diş aralıkları 93 e göre daha açık , bu yüzden çamurda ve karda daha başarılı . Resimlerden pek belli olmuyor ama bir bayide yan yana koyarsanız daha net görünüyor fark .

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=ORAT bu linkte bir test var mesela ... revo diye geçen burda 694 dediğimiz model ...

Dualer 694 kullanıyorum.
Islak asfaltta oldukça iyi,
Çamurlu yollarda iyi (tarlada test etmedim :smiley: )
Karda henüz kullanmadım.
Tavsiye ederim.
Islak asfaltta BF'den daha iyi olduğunu söylüyorlar.

Islak asfaltta BFG den daha iyi olduğunu bende düşünüyorum . Çamurda ben test ettim bir AT kadar iş görüyor kesinlikle ama sınırlarını zorlamadım . Sonuçta MT performansı beklemiyoruz zaten . Karda gayet başarılı en azından ZJ nin altında ben gayet memnun kaldım .

KILINÇ' Alıntı:
her yönden bf goodrich ile dueler 694 ü kıyaslarsak hangisi üstündür
benım bundan oncekı aracımda da kullandıgım lastıkler BF GOODRICH AT ıdı.kar,kum ve asfalt olarak cok ıyı sorunsuz camurda o kadar ıyı degıl ama cokta kotu degıller.
ayrıca asfaltta da sessız ve yagmurda sorunsuz tavsıye ederım. ;)

Hangisi üstündür yanıtı kolay kolay verilebilecek bir soru değil ne yazık ki ... Yurtdışı bazı test listelerinden Dueler öne çıkmış . Ama BFG nin öne çıktığı testler var mıdır bilmiyorum . Olabilir . Benim dueler yönelmemin çnemli sebeplerinden biri de bulunurluğu idi . LAssa ile beraber olduğundan gerek alırken gerek daha sonra ihtiyaç doğarsa bulunma sorunu yok . Birde belirteyim Dualer 694 diğer bridgestone lar gibi Türkiyede üretilmiyor . Japonya üretimi .

BFG nin kolay bulunan ebatları var ama benim aradığım pekte öyle değildi .

Bence bu arada bir piyasayı da araştırın . Her ebat herzaman bulunmuyor .

Birde Cooper ST yada ST/C ye baknaızı önerebilirim .

bende internetten baktım bf nin 205 70 15 ebatını bulamadım ama dueler 694 ü buldum dediğiniz gibi yardımlarınız için teşekkürler.

Hüseyin bey merhabalar ne yaptınız alabildiniz mi lastikleri?

KILINÇ' Alıntı:
bende internetten baktım bf nin 205 70 15 ebatını bulamadım ama dueler 694 ü buldum dediğiniz gibi yardımlarınız için teşekkürler.

Toyo Open Country AT öneririm. Karda denemedim ama toprak, asvalt ve ıslak yolda tatminkar. Fiyatıda uygundur Bridgestone ve Goodyearla kıyaslarsanız.

Selamlar,

Cooper lastikler çok sert hamurlu olduğundan servisim önermedi. Yoksa Cooper discoverer ST alacaktım. Sonuç olarak, iki markaya kadar alternatifimi düşürdüm ve Toyo almaya karar verdim.

KILINÇ' Alıntı:
15 gün sonra almayı düşünüyorum maddiyat açısından
İstemiş olduğunuz ebatta,şu an stoklarda lastik mevcut değil.
Eğer isterseniz bizim elimizde hem bfgoodrich hemde cooper lastikleri mevcut.
mevcut olan ebat ise 30x9,5 R 15 türkçe ölçü karşılığı:(240/80 R 15)
Lastiği kullanıcağınız yer açısından,kullanmanız gereken lastik markası ve deseni olarak önerim,2 adet marka olacaktır.her iki ebatıda istediğiniz zaman bulabilme şansınız mevcut.
Her iki markada bizim stoklarımızda her daim bulunabilir.
Bfgoodrich all-terrain deseni
Cooper st veya st/c deseni
Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.