Asya Kamp Karavan Derneği 3.genel Kurulu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RÜZGAR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,382

RÜZGAR

Kamp III
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
İstanbul
Asya Kamp Karavan Derneğinin 3. olağan genel kurulu Ümraniye Rescate otelinde yapıldı.

Van'lı İlhan bey tarafından organize edilen nefis bir Van kahvaltısında üyeler ve aileler samimi bir hava içerisinde sohbet edip anıları tazelediler.
Derneğimize yeni üye olan Bora Gürel ve eşi küçük bir konser ile toplantımıza renk kattı.

Kahvaltı sonrasında yapılan toplantı sonucunda Soner Ertuğrul yeniden başkanlığa İlhan Kubilay , Necdet Tunguç,Adem Bıçakçı ve yeni karavancılığa başlayan Bora Gürel yönetim kuruluna seçildiler.

Uzun yıllar gerek gezi anıları ve gerekse kurumsallaşma adına yaptığı çalışmalar ile ülke karavancılığının gelişmesine katkıda bulunan "Rüzgar" Hüseyin Pelit' e hizmetlerinden dolayı Onursal Başkan unvanı verilmesi genel kurul tarafından onaylandı.

Tüm üyeler yeni yeni etkinliklerde bulunulması dilekleri ile vedalaştılar.

Ötügen'ler.jpg

VAN kahvaltısı.jpg

Bir gurup üyemiz.jpg

Küçük konser.jpg

Rüzgar&Selma.jpg

Etiketler
Ynt: Asya Kamp Karavan Derneği 3.genel Kurulu

Hüseyin abi, Onursal Başkanlık payesi için Asya Kamp Karavan Derneği üyelerini kutlar sizide tebrik ederim.

Saygılarımla.

Derneğinizin yeni yönetimine çalışmalarında başarılar dilerim. Selamlar.

Emegi geçenleri ve onursal başkanlık payesi almasından dolayı Hüseyin bey e de kutlu olsun.
selamlar.

Yeni yönetim kurulunu kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.
Ayrıca onursal başkan ve karavancılığa yaptığı hizmetlerden dolayıda Hüseyin (Rüzgar) beyi de kutlarım.

Aya KKD'nin yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim, hayırlı olsun.

Hüseyin beyde bu toplantıda hak ettiğini düşündüğüm yeni ünvanını almıştır. Ancak bundan sonraki görevleri daha zor olacaktır. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Yeni yönetime başarılar diliyoruz. Ayrıca Hüseyin beyi de Onursal Başkanlığa seçilmesinden dolayı tebrik ediyoruz. Selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz:smiley:) Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR