Asla Vazgeçmeden Takipdeyim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kayhan_5268 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,961

kayhan_5268

Ana Kamp
Aranıza katılalı neredeyse bir yıl oldu, benim hala DUSTER ım yok :'( ne yazık ki. Bir vatandaşla 2004 model ilk sahibi olduğum lada vega (1,5 16 V) aracımı 9.250 ye pazarlık edip ertesi gün 8.500 e olmazmı demesiyle her planım değişti. Halbuki ben ladamın parasını Duster bayine kapora ve peşinat yapacaktım. İş bozulunca bende mevcut arsama ev yaptırmaya karar verdim ve krediyi biraz daha büyüterek bir dükkan 110 m2 ve bir daire 138 m2 sahip oldum. Ama bunlar beni nedense hala mutlu etmiyor hep aklımda hep hayalimde Duster var. Yolda bir duster gördüğümde ondan bakışlarımı alamıyorum desem yalan olmaz. Belki iki sene daha sahip olamayacağım ama ben hep burada sizleri takip ediyor olucam. Tüm dustercılara selam ve saygılarımla. Umarım en kısa zamanda bende aranıza katılma mutluluğuna erişirim. :smiley:

Etiketler
Ynt: Asla Vazgeçmeden Takipdeyim.

herşey hayal etmekle başlıyor sevgili dostum kesinlikle bir duster sahibi olacaksınız nereden biliyorum tabi ki kendimden :smiley: ve kesinlikle değdiğine emin olabilirsiniz en kısa zamanda sahip olmanız dileğiyle ...

Her şey gönlünce olsun... Bir Duster ev aldırmaz ama bir ev birkaç Duster aldırır. Sen doğru yolu seçmişsin. ;D

tez zamanda kavuşman dileğiyle.

umarım en kısa sürede kavuşursunuz dusterinize ;)

valla 2 gün arkadaşa verdim duster i özlemişim beya.
insan ayrı kalınca aracının kıymetini anlıyor :smiley: :smiley: :smiley:

kayhan_5268' Alıntı:
Aranıza katılalı neredeyse bir yıl oldu, benim hala DUSTER ım yok :'( ne yazık ki. Bir vatandaşla 2004 model ilk sahibi olduğum lada vega (1,5 16 V) aracımı 9.250 ye pazarlık edip ertesi gün 8.500 e olmazmı demesiyle her planım değişti. Halbuki ben ladamın parasını Duster bayine kapora ve peşinat yapacaktım. İş bozulunca bende mevcut arsama ev yaptırmaya karar verdim ve krediyi biraz daha büyüterek bir dükkan 110 m2 ve bir daire 138 m2 sahip oldum. Ama bunlar beni nedense hala mutlu etmiyor hep aklımda hep hayalimde Duster var. Yolda bir duster gördüğümde ondan bakışlarımı alamıyorum desem yalan olmaz. Belki iki sene daha sahip olamayacağım ama ben hep burada sizleri takip ediyor olucam. Tüm dustercılara selam ve saygılarımla. Umarım en kısa zamanda bende aranıza katılma mutluluğuna erişirim. :smiley:

Ben de sizin gibi 1 yıl boyunca baktım durdum. Ve 20 gün önce yeni duster sahibi oldum. Çok ama çok Mutluyum. Aracı sürerken sizin gibi bakış atan insanları görüyorum. Hakikaten göz önünde ve çok ilgi çeken araba. İnşallah en kısa sürede sahip olursunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR