aselsan 4011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinan-demir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,238

sinan-demir

Kamp I
aselsan 4011 vhf el telsizi cihaz gayet temiz çaışır durumda batarya durumu dört buçuk saat rahatlıkla gitmekte şarj aleti(şarj tablası) var fakat adaptörü yok cihaz iç dış kısmı gayet temiz sııfır denilecek kadar temiz sorunsuz çalışmakta makinam arızalı olduğu için şu anda fotoğraf koyamadım zataen bilen arkadaşlar bilir bu şekilde 150 tl .

Etiketler

Ynt: aselsan 4011

ek[attachment=1] güncel foto ilan günceldir elimde 3 adet var 2si sorunsuz birinin ekranı değişmesi gerekir işlevsel olarak herhangi problemi yoktur

Fotoğraf0332.jpg

Fotoğraf0333.jpg

Fotoğraf0327.jpg

Fotoğraf0326.jpg

Fotoğraf0331.jpg

ilan güncelenmiştir elim de 2 adet 4011 bulunmakta biri amatör röle kanallar ful yüklüdür 2 side şarj aletleri adaptörleri tam takımdır adet 150 tl dir

Fotoğraf0332.jpg

Fotoğraf0343.jpg

Fotoğraf0338.jpg

Fotoğraf0333.jpg

Fotoğraf0344.jpg

haricen programlamayı ben yapmıyorum fakat burdaki cihazların 1 tanesi zaten vhf amatör kanalar yüklü .harici olarak ben yapmııyorum .

takas ediyormusun ağbi
takasa vereceklerim
2li aselsan set
2li laxon set
1adet kenwood el telsizi tk380 bataryası yok adaptörü felen var her şeyi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,720
Kayıtlı Üye Sayımız
166,552
Kaydolan Son Üyemiz
TA3OF

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR