ARKADAŞLAR SİTEDE Bİ SORUN MU VAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan patpat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,641

patpat

Ana Kamp
Yer
ankara
sıtede bı problem mı var benım pc mı sıyırdı balatayı anlamadım bı konu acmaya basladıgımda 2 ,3 dk suruyo sızde de aynı sorun var mı....

Etiketler
Ynt: ARKADAŞLAR SİTEDE Bİ SORUN MU VAR

evet bu sorun bende de var ve malesef bir türlü düzeltemedim. gün içerisinde çok değişik saatlerde denememe rağmen düzelmedi. farklı sayfaları aynı zamanda açmak zorunda kalıyorum. yine aynı süreyi buluyor. ayrıca aynı evde iki bilgisayardan birisi youtube'a giriyor benim pc girmiyor. bu da ayrı bir sorun... bakalım nasıl cevaplar gelecek?

daha önce yasaklı sitelere (youtube vs) için DNS adresi değişikliği, program veya tarayıcı eklentisi (navige vs) yüklemesi veya hosts dosyası düzenlemesi yaptıysanız onları düzeltmeniz gerekli. youtube yasağı kalkınca google a ait ip adresleri serbest kaldı ama bizim yaptığımız değişiklikler hala eski ip adreslerini çağırıyor. bu yüzden çeşitli sitelere girerken (google analistik vs kullanan siteler) gecikme yaşanıyor.

enteresan 2 msn hesabımın birisine giriyorum ötekisine girmeye kalkınca pc donuyo aynı sebepmi acaba

unal' Alıntı:
enteresan 2 msn hesabımın birisine giriyorum ötekisine girmeye kalkınca pc donuyo aynı sebepmi acaba

yok o msn messenger programının kendş hantallığı :-X