Arkadaşlar İstanbul İçi Kamp Tavsiyesi Yardım ??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan w1con2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,548

w1con2

Ana Kamp
arkadaşar merhaba istanbulda denize yakın olan, kendi çadırımızı kurabileceğimiz bir kamp alanı arıyorum sarıyer de felan var mıdır öyle ?

ayrıca öyle tesis istemiyorum yani ücretsiz bir bölge olsun veya fiyatı makul ?

Etiketler

Ynt: Arkadaşlar İstanbul İçi Kamp Tavsiyesi Yardım ??

İstanbul gibi bir yerde kamp kurma fikri bile boğucu, her yer pislik içinde. Pek bilgim yok ancak vaktinde Maltepe civarında araç yollarından uzakta kötü bir yer vardı yamulmuyorsam. Google'da aratırsan Maltepe kamplık alanlar diye çıkacaktır. Onun dışında Polonezköy var misler gibi, bence ilk tercihin burası olsun. Gayette sahiline çadır atılıp kalınır. Polonezköy'ün iç kısımlarına girmeden deniz kenarından yukarıya doğru giderken ki otel yolu diye gösteriyor tabelalarda, şahane kamp kurulacak yerler bulabilirsin. Kıyıları çok elverişli, dağ arkası, kum sonra çakıllaşıyor. Bence değerlendir polonezköyü.

başka tavsiye yok mu istanbul sınırları içinde diyorum kardeşim şile, silivri, çatalca olur yani.. :D

Biz Şile'de hemen şehir merkezine gelmeden, BP'yi geçince Nehir camping de kamp yapıyoruz. Burası bir otel aynı zamanda. Tarif etmek gerekirse, 2 yıldızlı bir otelin kocaman bir boş alanı var sahile yakın, orada kampa izin veriliyor diyebilirim. Şu anda orada 2 adet büyük sezonluk gelmiş aile çadırı var. Çadır atabiliyorsunuz.

Ücretleri : Kişi başı 10 TL. Kahvaltı da yapmak istersen 12.5 TL.

Akşamları tesisin mangalları oluyor, mangalını alıp kendin yemek yapabilirsin.
Alkol alabiliyorsun.
WC'de container yapmışlar onu kullanabiliyorsun ama rica edersen otelinde WC'sini kullanabilirsin.

öncelikle teşekkür ederim böyle şeyler lazım bana :smiley:
şimdi burayla ilgili bilgilere nasıl ulaşabilirim ? özelden sizinle de görüşsek yardımcı olur musunuz ?

Telefon vs bilmiyorum, sadece her gittiğimizde uğruyoruz.
Şu web sitesi yardımcı olabilir yeri bakımındn

http://www.tubiba.com/nehir-otel-kamp/

yardııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hocam istanbul'dan bahsediyoruz ve açıkcası ucretsiz bir yer oldugunu sanmıyorum. olan ise yavan yerdir tercih edilmez. çeşitli kamping alanları var tabii.

Ücretsiz bende bilmiyorum ama sarıyer kilyosta mimar sinan üniversitesinin plajında kamp yapmak mümkün tabi ücretli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR