Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sahibinden com da satılık var. Hummer jantı imiş. Banada lazım oldu fakat pahalı geldi. Siteye girince jant lastik bölümünü seç ve arama butonuna 250 dodge yazınca çıkıyor. Jantlar harika göreceksin. Selamlar...
tabi bunlar çok pahalı jantlar daha hesaplı birşey olsun istiyorsan bu linkteki listeye bi göz at http://www.e-lastikci.com/main/news.asp?news_ID=12
bu listedeki jantın taban genişligi yetersiz gelirse 2 jantı tornada işleyerek tek jant yapıyorlar. bu ikinci tercih. benzer bir işlem tam emin olamasamda aşagıda fotoğrafı olan araçta uygulanmış gibi duruyor.
ve son olarak bir bilgi daha, ıraka açılan habur sınır kapısında (slopi ve şırnak) günlük ıraka giren çıkan insan taşımacılıgı yapan taksiler ve minibüsler var. siz onlara 8 bijonlu Chevrolet silverado pickup jantı istiyorum diye sipariş verin onlar sizin için getirir. çünkü o araçlardan orda çok sayıda var
bende 250lik arazili Doge kullanıcısıyım bunun araştırmasını çok yaptım ve en sonunda iki jantı keserek ekleyip tek jant yapma konusunda karar kılmıştımki. aracın difrensiyellerini ünimog defransiyelleri ile değiştirme kararı verdim.