Arıyorum: CJ5 için Orjinal Kalorifer

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feeling Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,318

Etiketler
kalorifer
Ynt: Arıyorum: CJ5 için Orjinal Kalorifer

Dostum geçen sene benim de kaloriferim delinmişti. Yaman Ticarette vardı sıfır komple siyah plastik kısımlarla beraber 300 TL dediler ama geçen seneydi bu. Bana pahalı geldi bir de komple almanın bir mantığı yok. Usta tamir edilmez dedi petek kalın olduğu için iç kısımlara müdahale edemeyiz felan dedi. Yeni kalorifer peteğini yaptırdım 40-50 TL idi galiba ama orjinali gibi ısıtmıyo tabi. Orjinali bakır ve yaptırdığım peteğe göre daha kalındı. Bence çıkma alana kadar sende yaptırma yöntemine gidebilirsin. İleride kafan rahat olur çıkma da ne kadar gider bilemezsin. Yada bırak memleketçe ünlü bir kalorifer sonuçta üstündeki o kalsın ;D

Ynt: Arıyorum: CJ5 için Orjinal Kalorifer

Teşekkürler tavsiyelerin için. Birkaç yer ile gömrüştüm. Sana geçen sene verilen fiyat muhtemelen yine yerli kalorifer içindir.
Zira orjinal kaloriferin çıkmasına bile 350 TL istiyorlar.
Şu an araçtaki kaloriferde bir sorunum yok, gayet güzel ısıtıyor.
Ben sadece orjinali, olsun ve o çalışsın istiyorum.
Isıtmasından memnun olmayan ve yerli kalorifer ile değiştiren birileri vardır diye umarak bu başlığı açtım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR