ARAZİLİ ARAÇ SEÇİMİ VEYA TERCİHİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ANTİKACI61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,671

ANTİKACI61

Yeni Üye
İyi günler. Alfabetik sırayla yazdığım 13-18 Bin Liralık şu arazi araçlarından hangisini tercih edersiniz? Niçin...?
İsuzu Trooper, Kia Sportage, Mistsubishi Pajero, Nissan Terrano ve Suzuki Vitara.
Önceliklerim: Sağlamlık, Tamir kaldırması, kronik arizasızlık, Güvenlilik, Şehir ve arazi performansı,

Etiketler

Ynt: ARAZİLİ ARAÇ SEÇİMİ VEYA TERCİHİ

Bence de Suzuki, Trooper ve Terrano büyük kalır diğerlerine göre onun dışında 3 araç ta hemen hemen aynı boyutlara sahip suzuki servis ve parça olarak önde gibi.

Ben sitenize yeni kaydolmuş bir üye olarak, suziki G. Vitarayı epey araştırdım. Her aracın bir birine üstün yönleri olacağımbu Sitede bir cok kez belirtilmiştir.Henuz bir arazi aracı almadım, ancak Vitaranın sağlamlık konusunda iyi olduğunu okudum, bu noktada belirteceğim, markai,model, motor seçenekleri de önemli diye düşünüyorum. deneyimli üstadlar daha iyi yönlendirme yapabilir. Saygılar..

öncelikleriniz bu sıralamadaysa mitsubishi pajero diyeceğim ancak bence onunda arazi performansı şehir performansını geçer bence :smiley:

ANTİKACI61' Alıntı:
İyi günler. Alfabetik sırayla yazdığım 13-18 Bin Liralık şu arazi araçlarından hangisini tercih edersiniz? Niçin...?
İsuzu Trooper, Kia Sportage, Mistsubishi Pajero, Nissan Terrano ve Suzuki Vitara.
Önceliklerim: Sağlamlık, Tamir kaldırması, kronik arizasızlık, Güvenlilik, Şehir ve arazi performansı,

Selamlar

Önce belirtmem gereken sorunuz enteresan, çünki bu soruya cevap verecek kişi bu araçların hepsini kullanmış ve deneyimi olan kişidir e tabiiki bulmak biraz zor.
bu durumda tavsiyem suv ve four whell drive arasındaki farkı araştırın ( mesela araçta bir de arazi vitesi olmasını isteyebilirsiniz ) sonra difflere kilit yada fabrika çıkışı kilitli olmasını da isteyebilirsiniz. bu böyle uzar gider. yükseltme lastik vs. şu an aracın arazi yeterliliğini belirledik diyelim. sağlamlık biraz göreceli aynı modele bir offroad tampon bile taksanız sağlamlık oldukça değişir. Her araba tamir kaldırır modifiye yatkınlığı başka bir şey ve uzun tartışmalı konu. kronik arıza durumunu marka model belirleyin servine sorar öğrenirsiniz parça tamir fiatıda ortaya çıkar.
şehir arazi performansı da göreceli kişiye göre değişir arazide çamur batak geçsin dağ bayır tımansın şeirde de 200 km üstü sürat yapsın derseniz durum yine değişti. bunda da idealinizi belirleyin benzin mazot yada tüplü yakıt tercihinizi yapın. işiniz çok kolaylaşır. bizde daha kolay cevap veririz.

saygılar.

bende sizler gibi hangi araçtan başlarım diye yıllar önce düşünüyordum, bende bir yerden başladım, zaman geçtikçe sürekli hepsini aldım sattım aldım sattım, sonuç olarak en son nokta Toyota LC ve Nissan patrol kalmıştı, şimdi patrol ü de satıyorum :smiley:

sonuç olarak insan oğlu doyumsuz ;D

sehzata' Alıntı:
bende sizler gibi hangi araçtan başlarım diye yıllar önce düşünüyordum, bende bir yerden başladım, zaman geçtikçe sürekli hepsini aldım sattım aldım sattım, sonuç olarak en son nokta Toyota LC ve Nissan patrol kalmıştı, şimdi patrol ü de satıyorum :smiley:

sonuç olarak insan oğlu doyumsuz ;D

Hakikaten doyumsuz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler