Arazi İçin En Uygun Jeep Modeli ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakanuzun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,563

hakanuzun

Ana Kamp
Merhaba ben off road için en uygun jeep modelinin hangisi olduğu hakkında uzman ve tecrübeli arkadaşlardan görüş bildirmelerini rica ediyorum daha önce lr disco ve defender kullandım kıyas yaparsanız artı ve eksileriyle sevinirim

Etiketler
Ynt: Arazi İçin En Uygun Jeep Modeli ?..

cj

[attachment=1]

rubiconnnnn

[attachment=2]

bence en yetenekli off-road kardeşler

447618.1984.Jeep.CJ-7.jpg

ae48852fa15201b7144fc7ac58fcd957.jpg

Tek aracınız mı olacak? En önemli kriter bu. İkinci araç olacaksa eyvallah CJ, ama tek araç olacaksa hayatının hatası. Rubicon'ada eyvallah ama ya bütçe!?!
Siz bütçe ve kaçıncı araç kriterlerini yazın bi öncelikle o zaman buradan sonuç daha sağlıklı çıkar...

ya ben arkadaşa kızmıyorum ama ama 8) ::smiley: .... toplamda bir elin beş parmağını geçmiyecek kadar mesaj atıp yeni üye olan arkadaşlar ortaya bir konu atıyolar ... ya ortalık karışıyor yada bedava konu açılıyor sahipsiz kalıyor ... biraz açıp okusalar bu güne kadar anlatılan yapılan söylemleri zaten herşey açıklıkla ortada böyle bir şey için bile bişeyler yazıp karalıyor olam bana ne yalan söyliyeyim kızgınlık veriyor ................. dikkate alınırsa benim önerim kimse için şahsi değil ama belli bir mesaj atma sayısına gelmeden okişinin bir konu .....açmasının........ sınarlandırılmış olması :-\ offffffff jeep deyip konu başlıklarına bakıyorum açıyorum çıkıyorum .... şimdi bende desem hem arazi olsun hem ferrari gibi hızlı gitsin hemde az yaksın lpg ye uyumlu olsun ne önerisiniz haa bide parça ucuz olsun böyle bir konu açsam NOT BUKADAR yazdığım kadarda konuşmam aslında

Ayhan beyin niçin gerginleştiği konusunda bir fikrim yok nedenini anlamaya çalışıyorum ben şahsen bir konun kendime basit geldiğini ! düşünürsem yazmam oraya yazmak gibi zorunluluğu kimsenin yok ben sadece defenderla bir karşılaştırma yapılmasını istedim örneğin 1998- 2000 country 4.0 ı hepsi bu

hakanuzun' Alıntı:
Ayhan beyin niçin gerginleştiği konusunda bir fikrim yok nedenini anlamaya çalışıyorum ben şahsen bir konun kendime basit geldiğini ! düşünürsem yazmam oraya yazmak gibi zorunluluğu kimsenin yok ben sadece defenderla bir karşılaştırma yapılmasını istedim örneğin 1998- 2000 country 4.0 ı hepsi bu

tuzak bu ;)

aman düşmeyin, site yine karışır vallahi :D

hakanuzun' Alıntı:
sana şöyle söyleyeyim biz offroad cular land rover ile jeep karşılaştırmasını sevmeyiz..jeep ciler landcılara laf atar ;D land cılar jeep cilere... yeni üyesin ya o bakımdan ortalık karışabilir..

ve evet xj yani kare kasa cheeroke en idealidir.. ;D

bu herhalde doğuştan gelen bir yeti olmasa gerek şöyle düşünüm lr den sıkıldım jeep için araştırma yapıyorum diyelim

gene bi sıçaklık hissettim :smiley:)))) ve bide tabi z evk meselesi xj de güzel araçdır yeterki jeep olsun :smiley:)))

peki country ve sport arasında belirgin bir fark var mı?

Konuyu okuyorum, takipteyim, dikkat, bilginize :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
(Kapak bastırdım Serkan' a İstanbul' da, preste basarken aralarına sabun sürmemiş zaten, tazeler daha, yeni çıktılar, el yakar, dikkat) :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

hakanuzun' Alıntı:
peki country ve sport arasında belirgin bir fark var mı?

Site içinde defalarca yazılmış bilgiler aslında, hoş sitede arama yapmak konulara ulaşmak baya zor bu taraftan hak veriyorum size.

Sorunuza gelince donanım paketleri, Country daha lüks, Sport daha basit olanı. Sportta deri döşeme yoktur mesela, Country.de deri döşeme, elektrikli koltuklar hatta sunroof bile görülebilinir, jantlar falan daha basittir Sport.ta. Ancak bu arabalar bir çok değişiklik gördüğü için buna takılmayın fazla, mesela benim Sport.ta deri döşeme var, normalde kumaştır döşemeleri...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR