arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan basri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,774

basri

Yeni Üye
Yer
gelibolu
geçen gün 2006 model lada niva 1.7 aldım.. 2006 model 11 000 tl ye aldım.
bilmem fiyatı uygunmu? değil mi. ankaradan geldim. 700 km yolda 200 tl kurşunsuz 95 oktan benzin yaktı. lpg takılı değil..
camlar manuel merkezi kilit yok. 60 000 km de direksiyon hidrolik değil.. 9 -10 saat kadar kesintisiz yolculuk yaptım. motoru iyi durumda 5. viteste neredeyse bütün bayırları çıktı sayılır.. 130 140 km sürate çıktım. yolda gezme kayma titreme yok denecek kadar azdı.. sağ ön çamurlukta satıcı her ne kadar yok desede 1 darbe geçirdiğini fark ettim. sağ arka çamurluğada küçük bir rütuş yapılmış.. aracın altında da defransiyel den arıza olmuş. tamir yapılmış parça değişmiş.. aracımda tespit ettiklerim bunlar...

Etiketler

Ynt: arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu.

aracınız hayırlı olsun. okadar kusur kadı kızındada olur sorun etmeyin hem önemli olan artık bundan sonrası en kısa zamanda fotorğraflarını bekliyoruz.. fiyata gelince makul bir fiyata almışsınız. tekrar hayrlı olsun keçiniz bol çamurlu günler diliyorum...

sevgili basri hayırlı olsun,
cevabım geç olacak ama fiyatın gayet makul, ayrıca hernekadar benzine zam geldiysede yakıtının yinede bayaa düşük olduğunu söyleyebilirim. ayrıca o araçla 140 km yapmış olmam lada için gayet iyi bir hız. bu tespitlerim sahip olduğum 1994 nivama göre yapılmıştır.

140 deyilde 110 görsem çok güzel diyecem çünkü bazen uzun yolda kulanma lazımda en azından yazın

eski kasa 1.6 motorlu nivaların asfalt hızları düşüktür 95 ten sonrası ve hatta 2003 ten sonraki cok nokta enjeksiyonlu nivalar bu hızları cok rahat görür

pardon ya yarım kaldı reis bire rampada bayılıyor gazdanmı acaba araçaların kendisi ilemi alakalı yoksa bir sorunmu var

sorun gazdan olabilir yada normalden büyük lastik kullanıyorsanızda cekmez

aslında daha lastiklerimi almadım ok 144 alcam siparişini verdim bekliyoprum benzinde hiç denmedim birde benzinde denyecem ramapaya vurunca sanki boguluyor gibi oluyor tahminime göre kabutürlü araçların gazdaki durmu heralde bakaz işte daha yeni anlamaya çalışıyorum

Hayırlı olsun.Yapılacak değişiklikleri görmek açısından takip diyeyim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR