Aranıyor - Suzuki Vitara Arka Lastik Kılıfı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan imparator Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,958

imparator

Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar 2000 vitara jlx stepne koruma kılıfı deri....Arıyorum nerede bula bilirim,yardımlarınız için teşekkür ederim...

Etiketler
Ynt: Aranıyor - Suzuki Vitara Arka Lastik Kılıfı

Site içerisinde suzuki blmünde aratırsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum zira bi ara gözüme takılmıştı bu tarz bikaç ilan

Suzuki Grand oto Arman TUNGER 0216 464 27 81

Grand oto servis Ahmet yada Battal Usta 0216 575 77 22

Genelde vardır ellerinde sormanızda fayda var

bulabildinizmi ? bulduysanız nerede buldunuz benim arkadaşımada lazımmış yardımcı olursanız sevinirim

Burda var. :smiley:

http://www.4x4rescueteam.com/sayfalar.php?id=771

Arkadaşlar Grand oto bostancıda vardı ama 100TL......Bende almadım...40 TL Nereden alabilirim...

imparator kardeşim
benim yazımdan bir önce mustafa arkadaşın gönderdiği link'e tıklarsan görürsün fotoğraflı olarak fiyatı nerede olduğu nasıl temin edebileceğin tüm bilgiler o linkte mevcut

benim orjinal deri yırtılmıştı oto döşemecide gayet özenilerek yenisi 25tl ye yapıldı derisi gayet kaliteli fakat yazısız bi reklamcı sanırım bu işi halleder

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR