Aranıyor - Lada Niva

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sg1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,038

sg1414

Yeni Üye
MERHABA LADA NİVA ARIYORUM DAHA ÖNCEDE İLAN ACTIM KİMSE YARDIMCI OLMADI 8-8.5 MİLYARA LADA NİVA ARIYORUM.

Etiketler
Ynt: Aranıyor - Lada Niva

neden araç ilan sitelerine bakıp oradan bulup, şu aracı buldum ne dersiniz gibi bir yaklaşıma girmiyorsunuz. Ne yapacaksınız lada ile ? Birde neden lada. belki ne yapmak istediğinizi söylerseniz size lada nın uygun olmayacağını söyleriz..

jeep' Alıntı:
neden araç ilan sitelerine bakıp oradan bulup, şu aracı buldum ne dersiniz gibi bir yaklaşıma girmiyorsunuz. Ne yapacaksınız lada ile ? Birde neden lada. belki ne yapmak istediğinizi söylerseniz size lada nın uygun olmayacağını söyleriz..

isminiz olmadığı için ismen hitap edemedik kusura bakmayın...

Göktuğ abi net yazmış...
nerdesiniz?
neden lada?

arkadasım adım sinan siteden bakması iyi güzel ama 91-92 lada niva ya 9-10 milyar istiyor adam tepesinde iki sis lambası var diye ben kışın yaylaya gidebilmek için arıyorum sonra zamanım yok aramaya sormaya lada degişene boyaya bakmıyorum ben sanzuman defransiyel iyi olan bir araba arıyorum örnegin araba tepesine yeni çıkmış çakma avcı gecinen arabası altın kaplama adamlardan almak istemiyorum.

sg1414' Alıntı:
arkadasım adım sinan siteden bakması iyi güzel ama 91-92 lada niva ya 9-10 milyar istiyor adam tepesinde iki sis lambası var diye ben kışın yaylaya gidebilmek için arıyorum sonra zamanım yok aramaya sormaya lada degişene boyaya bakmıyorum ben sanzuman defransiyel iyi olan bir araba arıyorum örnegin araba tepesine yeni çıkmış çakma avcı gecinen arabası altın kaplama adamlardan almak istemiyorum.
Çok haklısın, lada'lar kıymete bindi maalesef, bende bu sebeple lada'dan vazgeçtim

zaten vazgeçin de...bence...çok temiz hatasızı çok para...diğerleri de 7 ye alsan en az 3 lira daha harcıyacağın araçlar...ben olsam 7-10 liraya arazi aracı alacak olsam suzuki samuarai alırıdm...
ben birazdan bir arkadaşımın ilanını giricem siteye lada alacaksanız öyle bişey alın ki işe yarasın...

mrb
keyfe keder satabilirim aracımı Bursa da ikamet ediyorum
aracım diri ve hor kullanılmamış
hiç bir problemi yok acelem de yok
2000 model 1.7 53.000km mavi
kazasız değişensin boyasız ekstra donanım yok
fiat 12,500TL ufak bir pazarlık olabilir

66688_446279877883_598502883_5147456_8369388_n.jpg

Arkadasım arabanın başka fotografını görme şansımız varmı birde arabanızda lpg varmı içinin dışının fotografını görme şansımız varmı.

sg1414' Alıntı:
Arkadasım arabanın başka fotografını görme şansımız varmı birde arabanızda lpg varmı içinin dışının fotografını görme şansımız varmı.
Araçtaki LPG kiti en çok tercih edilen ve bilinen italyan devi BRC enjeksiyonlu sıralı sistem (montaj bedeli bu günkü koşularrda ortalama 1,750TL)montaj yapılalı 11 ay oldu ruhsata işli
fenni muayene 2012 şubat korunmuş ve itinalı kullanılmış bir araç içi de dışı kadar temiz ve sorunsuz çatlaksız patlaksız
en son araç bakımı ile ilgili:
şanzumana genel bakımyapılıp gurup mili ayrıca 4 ve 5 vites dişlileri değişti ağustos 2010
debriyaj baskı balata değşti ağustos 2010
alt takım değişti rot başları ağustos 2010
yan dikiz aynalar ve on farlar eylül 2010
triger zinciri tutan ve geren zincir paletleri ve zincir gergi sibop değişti ekim 2010
motor yağı hav ve yağ filtreleri bujiler buji kabloları ekim 2010
Bursa da yedek parça sıkıntısı olmadığı için tamamen orjinal LADA parçaları ile değştirildi
araç içi foto arşivimde bulamadım çekip eklemeye çalışırım
diğerlerini ekliyorum

44943_446237027883_598502883_5146716_1011284_n.jpg

60254_440558508780_620083780_5017805_3572919_n.jpg

65892_446236207883_598502883_5146705_6260509_n.jpg

66993_446236367883_598502883_5146707_2484820_n.jpg

Arkadaşım bence sen lada alma :mad: :mad: :mad:.Boş ver. Git 7-10 liraya suzuki al onda sonra ydek parça fiyatlarını öğrenince şoka gir.

Ladanın orjinal yedekparça fiyatların bir araştır bakalım. Örnek verecek olursak komple şanzıman 700 tl , ön diferansiyel 400 tl sadece başka araçların ayna mahruti fyatına şanzuman alıyorsun.

Dağ bayır gider konfor yoktur ama yolda da bırakmaz adamı. Benim 2. aracım olarak kalıyor nivacık 2010 model aracımdansa onu daha çok seviyorum...

Tavsiyem 2003 ve üzeri LPG li kaportası temiz çürüksüz bir niva bakmanızdır. 9-11 lira arasına rahat bulunur...

((( Not: Nivanın tepsindeki sis lambalarını küçümseyerek dile getirmenizede anlam veremiyorum.O sis lambalarının hakkını veren saf kan arazi aracıdır Nivalar haberiniz ola 8))))

Arkadaşım ben daha önce iki tane temiz nivaya bindim bülent beyin satılıga cıkardıgı mavi ladayı ona ben verdim ladayı küçümsemem ben sen yanlış anlıyorsun benim demek istedigim şey adam 87 nivaya 7000 istiyor bunu gören arkadaşlarda 90-93 modele 9000 tl istiyor aynen dedigim gibi o paraya ben 2000 modelini bulurum çok abartılıyor fiyatlar ondan şikayetciyim yoksa asla lada nivaya laf etmem çok kullandım çünkü hiç yolda kalmadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR