Aranıyor - Faturalı Cj5 Motoru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ibrahimece Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,056

ibrahimece

Sussam tesiri yok Söylesem Gönül Razı değil...
Yer
istanbul
Web
gmail.com
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 1959 cj 5 var motoru 4 silindir harikan. ben 6 silindir orjinal cj 5-6 motoru arıyorum faturalı nerde bulurum?veya nasıl bir maotor tavsiye edrsiniz yardımınıza ihtiyacım var.

Etiketler
Ynt: Aranıyor - Faturalı Cj5 Motoru

arkadaşım muhtemelen aracın cj serisinden değil wiliys olması lazım ve gene muhtemelen daha sonra cj benzetilmiş

yaman jeep te faturalı bir cj motoru var satılık.istersen bi ara derim.faturalıda bulmak çok zordur genelde.ellerinde vardı bi tane
servisler kısmından telefonuna ulaşabilirsin.... ;)

eğer cj.5 motoru isterseniz oto yalçında faturalı olarak mevcut.irtibat 03123941662 veya0533 475 68 68 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz iyi gtünler

yalnız kendileriyle irtibata geçerseniz alacağınız motoru yerine direk oturtamazsınız eğer kendi şanzumanınızı kullanacaksanız araya flanş yapılması icap eder. ama motoru cj.5 alırsanız muhakak şanzumanıda cj.5 kullanın derim sizin aracın şanzumanı ,kara şanzuman olarak geçer birinci vitese durmayınca geçmez ama cj.5 şanzumanı takarsanız üç ileri olarak sorunsuz binersiniz aracınıza hemde keyif alısınız
iyi günler....

eyvallah saol motor olayından vazgeçtim zaten işletemiyorum satmaya karar verdim muayenesinide haftaya yaptırıp satıcam haberiniz olsun isteyen olursa 4500 veririm

motoru hala arıyorsanız ulus otomotivde birkaçtane motor vardı.isterseniz ful motor isterseniz yarım motor halinde.gerek kullanılmış gerekse kullanılmamış sıfır ve faturalı motorlar.tel.0212 238 03 50 cep.0555 533 58 02 ali

ibrahimece' Alıntı:
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 1959 cj 5 var motoru 4 silindir harikan. ben 6 silindir orjinal cj 5-6 motoru arıyorum faturalı nerde bulurum?veya nasıl bir maotor tavsiye edrsiniz yardımınıza ihtiyacım var.
Merhaba
6 silindir motor taktırmayı düşünüyorsan yardımcı olurum her türlü ikinci el yedek parça var. Ayrıca bu işlerle uğraştığım için deneyim söz konusu işinizin yapılmasında sorun olmaz. Telefon ediniz
Resimde görülen orjinal toplamakta olduğum 1959 model jeep
Yılmaz Usta
www.yilmazmotorsports.tr.gg
yilmazmotorsports@hotmail.com

S6302344.jpg

ibrahimece' Alıntı:
Merhaba bende 4 silindir orjinal 2200 cc motoru var
6 silindir o jeepin içine koymağa kaltığında her tarafını değiştirmen gerekir 6 cl motor artı şanzımanlı arazili olmalı difransiyeller ön arka değişmeli makaslar amortisörler değilmali traversi değişmeli saymakla bitmeyen parçalr değişecek bununla uğraşacağınıza CJ-5 al daha iyi
ille de ben jeep imi değerlendirmek istiyorum derseniz bende her türlü parça var
telefon ediniz yılmaz usta
iyi günler
05383296828

yılmaz usta bu söylediğiniz harikan motorun faturası varmı ve varsa fiyat olarak ne düşünüyorsunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,150
Kayıtlı Üye Sayımız
167,045
Kaydolan Son Üyemiz
onlythismoment

Çevrimiçi üyeler