Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,831
Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum

bana kalırsa ön ve arka tamponda biraz değişiklik aracı daha hoş göstecektir.

Etiketler

ben toyota 4x4 aldım sattım şimdi yeni bi araba aldım mazda 4x4 darısı olmayanlara isşallah.
ATTACH]

Ekli dosyalar

• DSCN5045.jpg
    DSCN5045.jpg
    72.7 KB · Görüntüleme: 137

cok diri gorunuyor, gule gule kullanın..

teşekkür ederim çok saolun.

evet diri bi araç.hatta şimdi yani son hali dahada diri oldu.önünü 3 cm yükselttirdim daha hoş oldu.

araç 101 bin km de.aracı sürekli tek kişi kullanmış.63 yaşında bi amcamız.aynı zamanda ilk sahibi.onla konuştum.araç ile 100 metre bile araziye girmedim diyor.araç bu
kilometreyi denizli muğla arası yaptı dedi.arazi vitesini kullanmadım sorsanda gösteremem nasıl olduğunu dedi.bende itibar ettim ve aldım.daha sonra muaneye götürmek için
altını komple sıcak su ile yıkattım.o esnada aracın altını görünce bende ikna oldum zaten.aracın altında herhangi bi muhafazada eğik bükük olmadığı gibi daha defransiyelin
dışındaki etiketleri duruyor.

aracımı alalı 10 gün kadar oldu.yaklaşık 1300 km yol yaptım.şuana kadar şuda olsaydı dediğim bişey olmadı.dikkatimi çeken bişey ise.arka iki koltuk arası geniş çok rahat ama bi tek arka kapıdan inip binmek zor.araca inilen binilen yer biraz dar olmuş.şimdiya kadar tek kusur sayabileceğim şey o.

Osman güle güle kullan ;) araç çok güzel ve diri duruyor.

teşekkür ederim sefa abi çok saol.

aslında diyer aracım kalacaktı ama baktım tampon işi hallolmuyor bende kökten hallettim ;D

araç ruhsatta arazi taşıtı olarak geçiyodu ama ben devri alıp adıma yeni ruhsat çıkınca kamyonet yazılmış.
nasıl oldu anlamadım.benden önceki sahibinin adına iken arazi taşıtı yazıyodu ama şimdi kamyonet yazmışlar.sanırm bi yanlışlık olsa gerek.
ne yapsam anlamadım.şimdi gidip soracam trafik şübeye.belkide bana kıyakmı yaptılar acaba ;D
bide diyorum ne güzel işte para versen yazdıramassın kamyonet diye bırak böyle kalsın.
neyse şimdilik kamyonet.böyle kalırsa yıllık vergisi 800 tl.ama yine arazi taşıtı olursa yıllık vergisi 1200 tl.

ATTACH]

Ekli dosyalar

• sahibinden_DSCN5066.jpg
    sahibinden_DSCN5066.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 208

ÇOK GÜZEL OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLANIN

teşekkür ederim çok saolun....

merhaba hıluxcu osi,yazmış olduğun tavsiyelerini okudum öncelikle çok teşşekür ediyorum,sanırım yeni üye olduğumdan cevap yazamadım,burdan yazabiliyorum.ben ist ikamet etmekteyim,mail binaligenc62@hotmail.com.tel irtiata geçebilirsek sanırım daha iyi olur kanısındayım,saygılar sunar başarılar dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri