Araç Üstü Sis Farı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,236

serkann

Zirve
Yer
İstanbul/beylikdüzü
araç üstü sis farı araştırıyorum ama karar veremedim kullanan arkadaşlar bilgilendirirse bizi memnun olurum.tasarladığım port bagaja hella comet 550 nin ölçüleri çok güzel uyuyor ama aydınlatması nasıl kullanan var?hellanın kalitesi tartışılmaz ama comet 550 modeli sadece yayıcı sanırım resimlerinden anladığım.iki yayıcı iki delici kullanmayı düşünüyorum ne dersiniz?

Etiketler

Ynt: Araç Üstü Sis Farı

4 yayıcı 2 delici tamamdır sepete koyucaksan ,kenarlarada hafifi çapraz koyarsan yolun yanlarınıda aydınlatır kenardaki herşeyide çok rahat görürüsün ;)

ates' Alıntı:
4 yayıcı 2 delici tamamdır sepete koyucaksan ,kenarlarada hafifi çapraz koyarsan yolun yanlarınıda aydınlatır kenardaki herşeyide çok rahat görürüsün ;)
o kadarını bizde biliyoruz artis...;D tasarım çok farklı zaten..sen markadan haber ver...;D

serkann' Alıntı:
o kadarını bizde biliyoruz artis...;D tasarım çok farklı zaten..sen markadan haber ver...;D

hella demişsin daha ne :D gazlambası koycak halin yokya ;D ;D ;D ama bana sorarsan KC derim ;)
yolla bakem şu yasarımını bi görek maille ::smiley:

ates' Alıntı:
hella demişsin daha ne :D gazlambası koycak halin yokya ;D ;D ;D ama bana sorarsan KC derim ;)
yolla bakem şu yasarımını bi görek maille ::smiley:
festivalde görürsün canlısını..:smiley: KC çok para hellanın 4 takımı kc nin iki takımı..
gaz lambası olurmu rüzgarda söner o..;D

KC helladan çok çoook ççookkkkk daha iyi ;)

parasına değer. biziz izoff ta fatih abide var 4 tane fena ışık yayıyor.

tasarıma gelince sepete yayı takılırsa kaput parlar ve gece görüşünü bozar. yayıcılar tampona takılmalı. sepete 4 delici daha mantıklı. ama tampona takmayacağız illa sepete koyacağımd derseniz, 4 delici ortada, 2 yayıcı ışığı kaputa düşmeyecek şekilde yana çapraz takılabilir.

kolay gelsim ;)

dronder' Alıntı:
KC helladan çok çoook ççookkkkk daha iyi ;)

parasına değer. biziz izoff ta fatih abide var 4 tane fena ışık yayıyor.

tasarıma gelince sepete yayı takılırsa kaput parlar ve gece görüşünü bozar. yayıcılar tampona takılmalı. sepete 4 delici daha mantıklı. ama tampona takmayacağız illa sepete koyacağımd derseniz, 4 delici ortada, 2 yayıcı ışığı kaputa düşmeyecek şekilde yana çapraz takılabilir.

kolay gelsim ;)
beyaz xj dimi önder..resimlerde bile güneş gibi evet ama gerçekten pahalı..üste dört delici tanpona iki yayıcı banada mantıklı geliyor..
sağol..

duman' Alıntı:
çıkıntılık yapayım mı?delici tampona daha iyi olur

ates' Alıntı:
bencede zaten normal farlar yayıcı göreci görüyor sislerle beraber ,delici daha doğru bende 2 delici taktım tampona.

benim tampondaki yayıcıları bi görün vazgeçersiniz ;)

zj nin sevmediğim tek yanı far performansı, bunuda tampona 2 yayıcı ile çözdüm

vakti zamanında bir tartışma daha olmuştu aynı konuyla ilgili.sis farı yeri tampondur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR