Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wolkhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,897

wolkhan

Kamp III
Yer
izmir
fotoğrafları karıştırıken buldum..2009 kasımda karagöl kampımızın gece keyfi olmuştu bu tv keyfi...sizlerlede paylaşmak istedim... ;D ;D..

[attachment=1]

soldaki h-100 hyundai üzerindeydi..
[attachment=2]

9.jpg

8.jpg

Etiketler
Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

Eğlenceli bi durum :D projeksiyon cihazı ve laptop u nasıl çaliştırdınız?İnverter mi jenaratörmü?

Güzelde insanlar kampa niye gider TEknolojiden ve gürültüden kaçıp doğanın sessizliğine sığınmak için o sebeple yadırgadım

MG51' Alıntı:
Güzelde insanlar kampa niye gider TEknolojiden ve gürültüden kaçıp doğanın sessizliğine sığınmak için o sebeple yadırgadım

üstad araçlarla gitmemizi yadırgamadınız da kampta tv izledik diyemi yadırgadınız anlamadım...siz hiç kampa gittinizmi acaba?giderken yanınızda cep telefonu götürmedinizmi?veya gps cihazı..veya en kötüsünden bir bıçak çakı?...çadır?..uyku tulumu?..kamp sandalyesi?..
teknolojiyi kullanmamak elde değil..bizimkisi eğlence olsun amaçlı...teknolojiyi kullanmak ve onu eğlenceli hale getirmek keyif verir....ben izmirde yaşıyorum ve açık hava sineması keyfini en son 1985 te yaşadım..birde 2009 da karagöl kampında işte...
sizin bahsettiğiniz kampa gitmek için katırlar,yemek için ot veya yakalayabildiğin hayvanlar,kesmek için keskin kayalar,yatmak için geniş yapraklı ağaç dalları lazım..oda izmir civarında mümkün değil.eliminden gelen budur...selamlar...

gezgen' Alıntı:
Eğlenceli bi durum :D projeksiyon cihazı ve laptop u nasıl çaliştırdınız?İnverter mi jenaratörmü?

üstad ufak bir jeneratörümüz var sadece...tüm ihtiyaçlarımızı onunla karşıladık...

wolkhan' Alıntı:
üstad araçlarla gitmemizi yadırgamadınız da kampta tv izledik diyemi yadırgadınız anlamadım...siz hiç kampa gittinizmi acaba?giderken yanınızda cep telefonu götürmedinizmi?veya gps cihazı..veya en kötüsünden bir bıçak çakı?...çadır?..uyku tulumu?..kamp sandalyesi?..
teknolojiyi kullanmamak elde değil..bizimkisi eğlence olsun amaçlı...teknolojiyi kullanmak ve onu eğlenceli hale getirmek keyif verir....ben izmirde yaşıyorum ve açık hava sineması keyfini en son 1985 te yaşadım..birde 2009 da karagöl kampında işte...
sizin bahsettiğiniz kampa gitmek için katırlar,yemek için ot veya yakalayabildiğin hayvanlar,kesmek için keskin kayalar,yatmak için geniş yapraklı ağaç dalları lazım..oda izmir civarında mümkün değil.eliminden gelen budur...selamlar...

Sinirlenme volkan kardeş ben hiç bir teknoloji kullanılmasın demedim sadece tabiatla haşır neşir olmak varken tv. bilgisayar'ı yadırgadım dedim. Sen bundan zevk alıyorsan zaten söylenecek bir şey yok.
Ben yaylaya giderken bile TV ve Bilgisayar götürmüyorumki çocuklar tabiatı tanısın vaktini onlarla uğraşarak geçirsin diye. Bu bir tercih meselesi. Siz öyle tercih ediyor olabilisiniz. Ona da eyvallah.

MG51' Alıntı:
wolkhan' Alıntı:
[/quotSinirlenme volkan kardeş ben hiç bir teknoloji kullanılmasın demedim sadece tabiatla haşır neşir olmak varken tv. bilgisayar'ı yadırgadım dedim. Sen bundan zevk alıyorsan zaten söylenecek bir şey yok.
Ben yaylaya giderken bile TV ve Bilgisayar götürmüyorumki çocuklar tabiatı tanısın vaktini onlarla uğraşarak geçirsin diye. Bu bir tercih meselesi. Siz öyle tercih ediyor olabilisiniz. Ona da eyvallah.

sinirlenmek mi? :D...neden sinirleneyim ki...?..belki açıklamalarım biraz uzun olduğu için size öyle gelmiştir...selamlar...

Özür dilerim ama, otomobil, gps, çakı vs tüm bunlar kampçılık için elzem unsurlar. Ama işin içine TV götürmek giriyorsa ona piknik yapmak denir bence. Yine de, dediğiniz gibi tercih meselesi.

Merhabalar.Benimde kamp ve kampçılık çok ilgimi çeker.Uygulamak biraz zor olsada çok severim.Bu konuyu yeni buldum.Bence teknolojinin her nimetinden faydalanmak her yerde geçerlidir ve bir tercih dir .Zorunlu hallerde başvurabileceğimiz gibi zevklerimizide tatmin etmek bişr ihtiyaçtır.Çok ilginç ve tebrik ederim.Hiç bir şeyden geri kalmamak gerekir.SEVGİ ve SAYGILAR.
Kamp ile ilgili haber duyurular varmı .

metin0035' Alıntı:
Merhabalar.Benimde kamp ve kampçılık çok ilgimi çeker.Uygulamak biraz zor olsada çok severim.Bu konuyu yeni buldum.Bence teknolojinin her nimetinden faydalanmak her yerde geçerlidir ve bir tercih dir .Zorunlu hallerde başvurabileceğimiz gibi zevklerimizide tatmin etmek bişr ihtiyaçtır.Çok ilginç ve tebrik ederim.Hiç bir şeyden geri kalmamak gerekir.SEVGİ ve SAYGILAR.
Kamp ile ilgili haber duyurular varmı .

teşekkürler metin bey..kamp ile ilgili haberlere gelince yamanlar karagölden daha yeni döndük..en kısa zamanda fotoğrafları derleyip,paylaşacağız ....selamlar..

Selamlar Volkanbey,
Super fikir projeksiyon cihazı, aynen dediğiniz gibi, özledik açıkhava sinemalarını, ben olsaydım bir aksamda hababam sınıfı kampta filmini izlerdim, tam eglence olurdu :smiley:)

Harika bir şey ama akünün canına okur bu kısa sürede. Jeneratörle kullanmak lazım. Yine de güzel fikir kutlarım.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR