MG51' Alıntı:Güzelde insanlar kampa niye gider TEknolojiden ve gürültüden kaçıp doğanın sessizliğine sığınmak için o sebeple yadırgadım
gezgen' Alıntı:Eğlenceli bi durum projeksiyon cihazı ve laptop u nasıl çaliştırdınız?İnverter mi jenaratörmü?
Mustafad' Alıntı:Sanırım döndünüz, medeniyete hoşgeldiniz diyelim mi ?
wolkhan' Alıntı:üstad araçlarla gitmemizi yadırgamadınız da kampta tv izledik diyemi yadırgadınız anlamadım...siz hiç kampa gittinizmi acaba?giderken yanınızda cep telefonu götürmedinizmi?veya gps cihazı..veya en kötüsünden bir bıçak çakı?...çadır?..uyku tulumu?..kamp sandalyesi?..
teknolojiyi kullanmamak elde değil..bizimkisi eğlence olsun amaçlı...teknolojiyi kullanmak ve onu eğlenceli hale getirmek keyif verir....ben izmirde yaşıyorum ve açık hava sineması keyfini en son 1985 te yaşadım..birde 2009 da karagöl kampında işte...
sizin bahsettiğiniz kampa gitmek için katırlar,yemek için ot veya yakalayabildiğin hayvanlar,kesmek için keskin kayalar,yatmak için geniş yapraklı ağaç dalları lazım..oda izmir civarında mümkün değil.eliminden gelen budur...selamlar...
MG51' Alıntı:wolkhan' Alıntı:üstad araçlarla gitmemizi yadırgamadınız da kampta tv izledik diyemi yadırgadınız anlamadım...siz hiç kampa gittinizmi acaba?giderken yanınızda cep telefonu götürmedinizmi?veya gps cihazı..veya en kötüsünden bir bıçak çakı?...çadır?..uyku tulumu?..kamp sandalyesi?..
teknolojiyi kullanmamak elde değil..bizimkisi eğlence olsun amaçlı...teknolojiyi kullanmak ve onu eğlenceli hale getirmek keyif verir....ben izmirde yaşıyorum ve açık hava sineması keyfini en son 1985 te yaşadım..birde 2009 da karagöl kampında işte...
sizin bahsettiğiniz kampa gitmek için katırlar,yemek için ot veya yakalayabildiğin hayvanlar,kesmek için keskin kayalar,yatmak için geniş yapraklı ağaç dalları lazım..oda izmir civarında mümkün değil.eliminden gelen budur...selamlar...
[/quotSinirlenme volkan kardeş ben hiç bir teknoloji kullanılmasın demedim sadece tabiatla haşır neşir olmak varken tv. bilgisayar'ı yadırgadım dedim. Sen bundan zevk alıyorsan zaten söylenecek bir şey yok.
Ben yaylaya giderken bile TV ve Bilgisayar götürmüyorumki çocuklar tabiatı tanısın vaktini onlarla uğraşarak geçirsin diye. Bu bir tercih meselesi. Siz öyle tercih ediyor olabilisiniz. Ona da eyvallah.
sinirlenmek mi? ...neden sinirleneyim ki...?..belki açıklamalarım biraz uzun olduğu için size öyle gelmiştir...selamlar...
metin0035' Alıntı:Merhabalar.Benimde kamp ve kampçılık çok ilgimi çeker.Uygulamak biraz zor olsada çok severim.Bu konuyu yeni buldum.Bence teknolojinin her nimetinden faydalanmak her yerde geçerlidir ve bir tercih dir .Zorunlu hallerde başvurabileceğimiz gibi zevklerimizide tatmin etmek bişr ihtiyaçtır.Çok ilginç ve tebrik ederim.Hiç bir şeyden geri kalmamak gerekir.SEVGİ ve SAYGILAR.
Kamp ile ilgili haber duyurular varmı .