Araç Üstü Çadır İzlenimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,400

Etiketler
araç
Ynt: Araç Üstü Çadır İzlenimleri

Bende doğrudan sepete monte ettirdim.
En sağlam ve güvenli şekli bu gibi.

farklı ve güzel birşey gibi. çadırı alacağınız araç üstü kabine mi koyacaksınız?

Çadırı ister alacağınız sepet/portbagaja isterseniz sadece portbagaj ayaklarının üstüne sabitleyebilirsiniz.
Ben sepet uygulamasını tercih ediyorum.

AKİVA' Alıntı:
Bildiğin üzere ben çadırımı Tunç tan değilde başka bir üreticinin ürününü aldım.

Hatırladığım kadarı ile önce Tunç Çadırdan almıştınız ama sonra iade etmiştiniz. O ayrıntıları da yazar mısınız.

Sent from my iPad using Tapatalk

ayrıntılar için takipteyim,Özellikle şuan tunçta fiyat 350 tl diyor. fakat 500 tl ye HUSYKY FİGHTER 5 mevsim ve 3.5 kişilik çadır mı almalı sizden yardımlarınızı bekliyorum
saygılar..

mehmet35yildiz' Alıntı:
ayrıntılar için takipteyim,Özellikle şuan tunçta fiyat 350 tl diyor. fakat 500 tl ye HUSYKY FİGHTER 5 mevsim ve 3.5 kişilik çadır mı almalı sizden yardımlarınızı bekliyorum
saygılar..

Merhabalar

Tunç Çadırdan alacağınız çadır kesinlikle 4 mevsim değil, su izolasyonu yok a yakın derecede az ve dikişleri sağlam değil. Ayrıca seyahat esnasında ve kullanmadığınız zamanlarda üstüne çekilen branda da sadece görsel e yakın işlevi var.

Husky i bilmiyorum fakat ben sadece araç üstü çadır olduğu için aldım. İlkbahar ve sonbahar gibi yağışlı dönemler de sorun çıkarabilir.

Ne artısı var. Ben bıkmıştım çadır aç çadır topla dan. Bu çadır 30 saniye de kuruluyor 45 saniye de toplanıyor. Yerden yüksek manzara daha güzel ve börtü böcek derdiniz olmuyor.

Saygılarımla.

mrdnmz

Twitter : Frontera_4x4_TR
Instagram : mrdnmz

Antalya ya dönünce haber veririm demişim bu topikte.

Döndük biz haberiniz olsun ;D

ufak değişiklikler de olmadı değil.

Aracımız değişti. Rhino gitti TOMA geldi. Çadır aynı çadır ama Tekirdağ da kaldı getiremedim henüz ilk fırsatta inşallah. Bu arada bakımlarını ya da istediklerimi de yaptıramadım haliyle.

Kısmet...

Bizim çadır Derya ya kısmet oldu bize yeni çadır lazım

mrdnmz

Twitter : Frontera_4x4_TR
Instagram : mrdnmz

İlaveten yeni sahibinin de yorumlarını ekleyelim. Kullanıcı yorumlarını çoğaltalım.

bu sene seçenekler daha bol. Bizler için çok iyi. Hem kalite olarak hem de fiyat olarak erişilebilir duruma geliyor Araç Üstü Çadırlar...

Gelişmeleri de yine bu topikten yazmaya devam edeceğim.

voyyager' Alıntı:
Hayırlısı olsun, gerekli modifiyelerle kullanışlı bir çadır olacaktır. Şimdiden saray yavrusu gibi gözüküyor zaaten
Gülden hanım bu sene farklı bir çadır düşünüyoruz. büyüyen araç ile orantılı bir çadır olacak. geldiğimizde zaten sizde incelersiniz.

güzel bir sezon dileklerimle.

SON KONULAR - FORUM