Araç tavsiye istiyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,066

suleymani

Kamp II
Çoğunlukla şehir içi kullanacağım araç için tavsiye istiyorum,daha önce pajero 3.5 ve vitara jlx kullandım,vx100,l200,actyon sports derken kafam baya karıştı aradığım şey tek araç olarak kullanılacak,karizmatik,uzun yolda güvenli,bakımı sorunsuz,arazide ağır şartlara girmesede grup gezilerde idare edecek bir araç yalnız yaşadığım için 7 kişilik araçlar gereksiz büyük geliyor bildiğim birşey varsa o da kesinlikle sorun istemediğim...

Etiketler
Ynt: Araç tavsiye istiyorum...

vx 100 ve actyonu eledim, nissan navara ve l200 u tek araç olarak surekli kullanim ,uzun yol kullanimi,yakit tuketimi,guvenlik,konfor,servis giderleri,arazi modifiyesi ve performansi acisindan degerlendirebilirseniz memnun olurum...

çağlar' Alıntı:
vx100 ü neden elediniz acaba?

Bir tanidikta vardi 2000 model vx100 gecen ay 40 000 liraya satti,piyasa fiyatlarina bakarsaniz o modelde araca 55 000 istiyorlar ,o parayi verdikten sonra kralida olsa 12 yasinda araba almam,lpgye karsi zaten anti patim var,yakiti konusunda forumlarda celiskili bilgiler var 40 kurus diyende var 65 kurusda iste eleme sebeblerim bunlar...

Bugün bi vx100 baktım nasıl bir şeyse yine düşünür oldum bildiğiniz düzgün vx100 varsa değerlendirebilirim...

kesinlikle 80 veya 100 zaten 100 tecbübeniz var sonucda bu boslukta 80 ide degerlendirin derim ben hele td bulursanız mükemmel olur ;) bol şanslar
only toyota ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri