Tam ölçü verirsen en boy fiyat söylerim. iki alternatif var. Folyo kesim olan yada dijital baskı olan.
bunlardan hangisini istesen ona göre söyleyeyim.
Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.
ncmsrn' Alıntı:
Nurullah bey mrb.
Hilux umun sol ön çamurluk ve soför kapısı bitimine kadar gelecek şekilde aşağıdaki gibi bir çalışma düşünüyorum. Resmin çok net olması sağlanabilirmi Danger authorized vsvsvsv tabelası biraz daha belirgin yapılabilirmi.
Sizden ve diğer arkadaşlardanda görünüm hakkında yorum rica ediyorum.
Bu yazı çizilerek istediğiniz yapılır. iki renkli folyo kestirilir. Ancak elimde hazır çizimleri olmayan işler biraz zaman alıyor ve ilk yaptıran için biraz fiyatlı oluyor. Bu yazıyı çizdikten sonra 10x55 cm ölçüye denk gelmeebilir. Örneğin bir tarafki ölçü alınır diğer taraf ne gelirse olur. tahminin 55 cmyi ele alırsak diğer taraf 15 cm gibi gelir. bununda fiyatı 60 TL gibi olur.
Yaptırmayı düşünürseniz resmi tam karşısından orantılı birşekilde yakın çekim yapıp bana gönderin.
Nurullah bey iyi günler,acaba aşağıda ölçüleri ile birlikte belirttiğim sticker lerden yapabilirmisiniz,İmzamda bulunan römorka uygulamak istiyorum,Çözünürlükte sorun olurmu acaba sonuçta orjinali yok
50*100 cm gibi,yada yakın ölçüler,birer adet
40*45 yada 40*50m ölçüleri gibi,sağlı sollu iki adet
Selam,ben Mirhan Tosun.Siyah renkte 2008 l200 sahibiyim. Pajero stepnesine benzer bir çalışma acaba kaput üstüne veya arka tekerlek ile bagaj kapağı arasındaki boşluğa yapılabilir mi? Bir de sizin ohhroad grubunda gördüğüm Grand Cherokee nin üzerindeki lastik izi uygulama nasıl durur?
Nurullah abicim Yaban'ın stickerlarındaki gibi küçük pençe izlerinden istiyoruz. Aracın arka tamponundan başlayacak ve arka cama kadar çıkacak.
1. araç siyah renk vitara 5k JLX
2. araç 1996 model beyaz renk hilux, arkası tavan hizasına kadar kapaklı.
mirtos' Alıntı:
Selam,ben Mirhan Tosun.Siyah renkte 2008 l200 sahibiyim. Pajero stepnesine benzer bir çalışma acaba kaput üstüne veya arka tekerlek ile bagaj kapağı arasındaki boşluğa yapılabilir mi? Bir de sizin ohhroad grubunda gördüğüm Grand Cherokee nin üzerindeki lastik izi uygulama nasıl durur?
İstedikleriniz yapılabilir nereye yapacağınıza karar verip ölçü verin. Lastik izini ben yaptım elimde var ama aynı çalışma ile birleştirerek renk uyumu yapmak lazım.
Hakan555' Alıntı:
Nurullah abicim Yaban'ın stickerlarındaki gibi küçük pençe izlerinden istiyoruz. Aracın arka tamponundan başlayacak ve arka cama kadar çıkacak.
1. araç siyah renk vitara 5k JLX
2. araç 1996 model beyaz renk hilux, arkası tavan hizasına kadar kapaklı.
nrlates' Alıntı:
İstedikleriniz yapılabilir nereye yapacağınıza karar verip ölçü verin. Lastik izini ben yaptım elimde var ama aynı çalışma ile birleştirerek renk uyumu yapmak lazım.
Nurullah bey selamlar,
Bu işi yaptığınızı yeni öğrendim yeriniz tam olarak nerededir, veya telefonunuz nedir? pajerom için yanınıza uğramak isterim.. sade ama güzel bir sticker bende isterim.