nrlates
GAZROVER (Nurullah Ateş)
Herkese selam.
Hepimiz araçlarımızın üzerine çeşitli stickerlar yapıştırmak isteriz.
Bazen hazır alırız bazende kendi tasarımlarımızı yada bi yerde görüpte hoşumuza giden stickerları yaptırmak isteriz.
Ancak kişiye, araca veya isme özel sticker yaptırmak hayli zordur, zor olduğu kadar da nerde yapılacağını bulunamayabilir.
Nerede yapılacağı bulunsada istediğiniz grafik veya görseli tam olarak yaptıramayabilirsiniz.
Amacım kendinize ve aracınıza yaptırmak istediğniz stickerlar için size burdan yardımcı olmak.
Yaptırmak istediğiniz steckerın örneğini, tarifini, jpeg dosyasını yada çizimini bana ulaştırmanız yeterli olacaktır.
Çizimler profesyonel bir şekilde orjinal logolarla birebir oranda yapılmaktadır.
Yapılabilecek işler.
- Folyo kesim.
- Dış Mekan Folyo Dijital baskı
- Araç kaplama Folyo baskı
- Araç camları için One Way Vision dijital baskı.
- Logo & Grafik çizimler.
Yapılacak işleri bizim basmamız önemli değildir.
Yapılacak işleri bastırma veya kestirme imkanı olan arkadaşlara grafik düzenlemesi yapılarak baskı yapılabilicek dosyaları gönderilebilir.
İletişim için: 0532 522 76 96
nurullahates@superonline.com
msn: b.matbaa@hotmail.com
Yapılan çalışmalardan bir kaç örnek resim hazırlıyorum.
Hepimiz araçlarımızın üzerine çeşitli stickerlar yapıştırmak isteriz.
Bazen hazır alırız bazende kendi tasarımlarımızı yada bi yerde görüpte hoşumuza giden stickerları yaptırmak isteriz.
Ancak kişiye, araca veya isme özel sticker yaptırmak hayli zordur, zor olduğu kadar da nerde yapılacağını bulunamayabilir.
Nerede yapılacağı bulunsada istediğiniz grafik veya görseli tam olarak yaptıramayabilirsiniz.
Amacım kendinize ve aracınıza yaptırmak istediğniz stickerlar için size burdan yardımcı olmak.
Yaptırmak istediğiniz steckerın örneğini, tarifini, jpeg dosyasını yada çizimini bana ulaştırmanız yeterli olacaktır.
Çizimler profesyonel bir şekilde orjinal logolarla birebir oranda yapılmaktadır.
Yapılabilecek işler.
- Folyo kesim.
- Dış Mekan Folyo Dijital baskı
- Araç kaplama Folyo baskı
- Araç camları için One Way Vision dijital baskı.
- Logo & Grafik çizimler.
Yapılacak işleri bizim basmamız önemli değildir.
Yapılacak işleri bastırma veya kestirme imkanı olan arkadaşlara grafik düzenlemesi yapılarak baskı yapılabilicek dosyaları gönderilebilir.
İletişim için: 0532 522 76 96
nurullahates@superonline.com
msn: b.matbaa@hotmail.com
Yapılan çalışmalardan bir kaç örnek resim hazırlıyorum.