Araç Kurtarma Operasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keyifadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,011

keyifadami

saygınlık insanın kendisinde başlar..
Yer
maslak
Web
www.huseyinakbulut.com
Pazar gün neredeyse bu sene ilk kez evde oturacaktım .. minik kızımla havuza giriyordum saat 1.30 gibi gelen bir tel bir bölgede battıgını söyleyen bir arkadaşım bende winçli araba yoktu o yüzden wincli arabasıolan bir arkadaşı [attachment=1] aradım gelirim dedim saat 2.30 gibi göktürk tarafına gittik kurtarmaya ama malesef kurtamayıp birde gittimiz arabayıda batırdık sonrasında 1 araba daha çağardık geldi winci bozuldu )) bir araba daha istedik geldi winç yandı ..traktör bulamadık hava karardı evlerimize döndük bu sabah tarktörle beraber gttik .
ilk arabayı 2 makara degişik şekilde makaralar kullanarak çıkardık
bu arada neden oldugunu anlamadık ama traktör battı )))
sonrasında diger arabayı winçleyip çıkış noktasına dogru çektik derken arabayı gene çamura kaptırdık wiçnledik makara yaptıgımız agaçlar zemin yumuşak olan zeminden dolayı egilip durdular sonunda bir araba daha çagardık .
önce tarktörü sonra diger batan arabayı zorda olsa macun çamurdan çıkardık ve ohh yaa diyip maslaga döndün saat 4.30 gün bitti zaten ))))

145.jpg

147.jpg

148.jpg

149.jpg

150.jpg

Etiketler

Ynt: Araç Kurtarma Operasyonu

şimdi bu kurtarma operasyonundaki yanlışları konuşalım bence ;D ;D ;D

1. ve en büyük yanlış hiç toyota yok ondan traktör çağırılmak zorunda kalmış ;D
2. si yaşlı başlı adamları al sen kurtarmaya götür ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
kurşat dostum palet taktın galıba sen araca

yok oraya kim gitse batardı belki insa turbo filan takılı olsa kaza kaza gidersinde, o bile zor şase oturur muhtemelen. ben takılıyorum bizimkilere :smiley:

Fotoğraflarda en çok dikkatimi çeken, kimsenin yüzünde pişmanlık ve öfke gibi ifadeler yok.
Bu kadar talihsizliğe rağmen neşeli bir ortam.
Sanırım herkes olayın tadını çıkara çıkara kurtarma işini gerçekleştirmiş :smiley:

RedlinE' Alıntı:
yaz günu ne dıyıyım iyi aksiyon olmuş.
mücahitim S.A. nasılsın yazlıktan döndünmü? yapamadık bi kemerburgazda mangal keyfi şöle bi toplanalım aytekin sen ben ve mahmut senin sandeviçlerin arasında mangal güzel gidiyo ;D

Ynt: araç kurtarma oparasyonu

freediver2009' Alıntı:
Fotoğraflarda en çok dikkatimi çeken, kimsenin yüzünde pişmanlık ve öfke gibi ifadeler yok.
Bu kadar talihsizliğe rağmen neşeli bir ortam.
Sanırım herkes olayın tadını çıkara çıkara kurtarma işini gerçekleştirmiş :smiley:

Bu havada çamur bulup batma şansını yakalamışlar, neden üzülsünler ki? Üzülenler bu kurtarma operasyonuna çağrılmayanlar.

pehlivan' Alıntı:
mücahitim S.A. nasılsın yazlıktan döndünmü? yapamadık bi kemerburgazda mangal keyfi şöle bi toplanalım aytekin sen ben ve mahmut senin sandeviçlerin arasında mangal güzel gidiyo ;D
A.S bana uyar haberleşiriz mahmut abi ayarlar.

Bencede ekip guzel koklu arkadaşliklar kapris yok bencillik yok. herkeze lazim tenekeci olsada seviyorum sakalli abimi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri