keyifadami
saygınlık insanın kendisinde başlar..
Pazar gün neredeyse bu sene ilk kez evde oturacaktım .. minik kızımla havuza giriyordum saat 1.30 gibi gelen bir tel bir bölgede battıgını söyleyen bir arkadaşım bende winçli araba yoktu o yüzden wincli arabasıolan bir arkadaşı [attachment=1] aradım gelirim dedim saat 2.30 gibi göktürk tarafına gittik kurtarmaya ama malesef kurtamayıp birde gittimiz arabayıda batırdık sonrasında 1 araba daha çağardık geldi winci bozuldu )) bir araba daha istedik geldi winç yandı ..traktör bulamadık hava karardı evlerimize döndük bu sabah tarktörle beraber gttik .
ilk arabayı 2 makara degişik şekilde makaralar kullanarak çıkardık
bu arada neden oldugunu anlamadık ama traktör battı )))
sonrasında diger arabayı winçleyip çıkış noktasına dogru çektik derken arabayı gene çamura kaptırdık wiçnledik makara yaptıgımız agaçlar zemin yumuşak olan zeminden dolayı egilip durdular sonunda bir araba daha çagardık .
önce tarktörü sonra diger batan arabayı zorda olsa macun çamurdan çıkardık ve ohh yaa diyip maslaga döndün saat 4.30 gün bitti zaten ))))
ilk arabayı 2 makara degişik şekilde makaralar kullanarak çıkardık
bu arada neden oldugunu anlamadık ama traktör battı )))
sonrasında diger arabayı winçleyip çıkış noktasına dogru çektik derken arabayı gene çamura kaptırdık wiçnledik makara yaptıgımız agaçlar zemin yumuşak olan zeminden dolayı egilip durdular sonunda bir araba daha çagardık .
önce tarktörü sonra diger batan arabayı zorda olsa macun çamurdan çıkardık ve ohh yaa diyip maslaga döndün saat 4.30 gün bitti zaten ))))