Araç Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bernardelli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,242

bernardelli

İNSANIN HAYIRLISI İNSANA FAYDASI DOKUNANDIR.
Yer
ANTALYA
Selamlar..

Sayın forum kullanıcıları çok yüksek derecede lc vx80 kasa araç fanatiğiyim.Aradığım araç 93-98 arası 4200 cc turbo dizel düz vites bir araba.Ama nedense türkiyede gerçekten bu aracı bulmak zor.Bulunsada muhtemelen yüksek fiyatlar isteniyor.Eşimle internette gezinirken aşağıda linkini verdiğim araca rastladım bu aracı en azından kendi istediğim aracı bulana kadar kullanmak istiyorum.Mercedes konusunda sıfır tecrübem var ancak sizden duyduklarımla.Sizden istediğim aşağıdaki aracın nasıl olduğu hakkında bilgi.Mesela ne gibi sorunları olabilir km de nekadar yakar yoksa bundan daha iyi bir tavsiye olabilirmi.Bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-mercedes-g-230-1986-askin-jeep-ten-38511003/detay

Saygılarımla Mustafa Ekinci Antalya

Etiketler
Ynt: Araç Hakkında Bilgi

bence bütün g 'ler mükemmel...mercedesten inince anca başka bi mercedese binebilirsin bence..G bir hastalık kardeşim...ama ben dizel taraftarıyım ;)

selamlar mustafa. oncellikle G'yi dusunmen cok hayirli bir is !!

senin basetdigin toyota kaca gider? yani butcen ne kadar somasi ayip degilse..?? :p o arac cok guclu, mercedes'in 460 serisinde emsal yok. diger tum
konularda G en az lc kadar saglam ve boyut olarak daha kullanisli. ic mekan daha rahat, bakis acisi ferah falan... yanlis anlama cok guzel 460'lar var,
ben yine de G'yi tercih ederim her zaman icin. sanirim toyotalar herhalde 90 model 463 G fiyatlari ile yakin..bilmem yani, oyle mi acaba??
senin link attigin G, optik olarak super !! jantlar guzel ama lastikler yol icin. cokda onmeli degil. degismesi kolay. aksamlar tamam ise tek istedigi dif locklar.
bende var. klima tr'de monte olur. yaylari, shocklari kontrol etmek. sanziman durumu ne. takviye kutusu olumsuz!! 230 motor aslinda saglam ise, olumsuz
ve eger injection sistemi yipranmis degilse yakit iyi. iyi derken, mesela 300 dizel 5 piston kadar yakar.

bir arkadas daha sordu bana bu araci. bence istanbulda yasayan g merakli uyelerimizden birinin gidip incelemesi en guzel.

MESELA ICEMAN IBO'YA ISLAK HAMBURGER ISMARLARSAN KARADENIZE KADAR GIDER SENIN ICIN !! BEN ISTANBULDA YASASAYDIM 4-5 TANE BURGER ICIN GIDIP BAKARDIM ;D ;D

Selamlar...
Çok tatlı cevaplar gerçekten bayada düşündürücü.Bu araç için biraz daha kapsamlı bir araştırma yapıp ondan sonra girsek iyi olacak işe.Peki hadi ben diyelimki G serisi bir araç almak istiyorum gerçekten şu araç senin başını ağrıtmaz ve gerçekten sıkıntı yaşamassın diyebileceğiniz bir araç varmı ? bu konuda bana gösterebileceğniz tavsiye verebileceğiniz bir araç varmı varsa yardımlarınızı beklerim.Araç temiz derli toplu olduktan sonra maddiyat ikinci plandadır benim için.Bu konuda yardımlarınızı bekler saygılarımı sunarım.

vallaha kardeşim hüseyin bey bu konuda uzman.hatta prof ;) kıbrısta muhteşem g ler var..hatta muhteşem ötesi..ama ben gettirme yolunu bulamadım..henüz..6 ayda bir giriş cıkıs yaparım veya yaptıtrırım kıbrıs plakala gezmek benim için sorun değil diosan..kesinlikler hüseyin beyle iletişime geç derim..sanırım 6 ayda birgiriş çıkış işlermleri 400 lirayı buluo...işallah dilediğin arabaya kavususursun...bende şu kıbrıs işi üzerindeyim bayagıda bi arastırma , birikintilerimi paylasabilirim ''0533 923 31 98'' iyi günler.

Selamlar.

Düşünceniz için öncelikle çok teşekkür ederim.Aslında benimde orada hasta olduğum bir araç var.Toyota lc 80 kasa harika bir araç tam istediim gibi fakat aradım taradım ne mümkün getirmek.Sonunda böyle bir şekil bulmaya çalıştım.Sonuçta mercedes.Aslında ben mercedesin hangi kasasının ne gibi bir özellikte olanının ve alınabilecek en iyi olanının hangisi olduğunu bilmiyorum.Bunun hakkında forumda bir yorumda yok çünkü nerde bir yazı görsem hep en iyisi ;D derler mercedes için (doğruda).Sizden bu şekilde bir fikir alıp yoluma bu şekilde devam etsem bence doğru olur diye düşünüyorum.Gelelim sonuca Antalyada yeni açılacak olan özel bir off road pisti mevcut.Tanıtımı hakkında yakında forumdan bilgi alırsınınz.Ben kendim balık ve av hastasıyım.Yani beni kumda çamurda dağda ve yeni olacak bu pistte (tabiki aksesuarları yapıldıktan sonra) yanlız bırakmıcak bir araca ihtiyacım var ve inanın yaklasık 2 yıldır böyle bişi arıyorum.Lc 80 kasada göze görünen herşey mevcut ve bana kesinlikle yeter artar.Ama mercedesten bir bilgim yok şimdi size bunu sormak istiyorum.Bu yönde fikir verirseniz inanın makbule geçer.

Saygılarımla ...

yapma be guvenc, ben ne zaman profesor oldum ya,,,, :eek: sadece hastayim, profesoru benim de ihtiyacim var be kardes. bu hastalik aldi basini gitti...!! :D

mustafa kardes, selam. aslinda cok dogru yazdin. G bizlere gore en iyisi. land rover ise land'cilar icin en dogrusu.toyotanin da tutkunlari cok. ve hakli da...
toyota coooook saglam arac. sanirim sizde de dif lok var,dogru mu ?

bence 460 G [79-90 arasi uretim] alacaksan bence sonradan takma turbo dizel motorlusunu al. 460'lar harika aracdir ama lc 80 veya tdi land'a gore motorlari zayif.
280 GE'ler guclu ama cok yakit tuketir. benzin stasyonun yoksa gundelik arac olarak biraz masrafli olur.
300td motor takili oldumu arac cok degisir. ruhu degisir. lc80 veya tdi land kadar guclu olur. ve mercedes gunun sonunda. ;)

463 modellerin tumu super. duz 300GD bile.113 ps olmasina ragmen cok keyfli arac. ilk uretim350 GDT 'ler cok sorunlu. motor isiniyor. kapak catlatma ozellikleri var.uzak dur !
o modelin son uretim yili olanlari tamamdir,yani 95 sonrasi olanlar. G270 guzel arac. sessiz,suratli,konforlu, full paket bir arac AMA sanziman konusunda sorunlu. tork yuksek oldugundan sanziman dayanmiyor. 463'un dizel olarak en iyi modeli G300 td.benim kibrisda 460 icin kullandigim motor. 606a seri nolu motor. harika motor, ve cok saglam.
benzinli ise en iyi modeli G320 . benim G300'e gore 45 ps daha guclu. ve ayni yakiyor. ama guc konusunda G320 harika gidiyor. bence 463 alacaksan 97 sonrasi olanlar biraz fazla elektrnik,ve sorunlar o zaman artar !!

Selamlar gerçekten harika bilgiler verdiniz dif lock konusu doğrudur var.Bu bilgiler gerçekten tecrübe eden ve araştırandan olduğu zaman gerçekten iyi okunup dinleniliyor.Yakın zamanda bir aracım olursa emin olun uğruyacağım kişilerin önünde geliyorsunuz.Tekrardan teşekkürler.

yazdik,yazdik ama hic sormadik ne kadar butce ayirdin !! :-[ hersey para.... tr'de 460 seri G'ler daha uygun galiba. 463'lerin en ucuzu bile fark ediyor galiba.
toyotalar tr'de kaca gider mustafa ?

bu isler karisik. karar vermen tamamiyle sana bagli. esine,ailene bagli.... zevkine bagli. ben her zaman G derim, ama toyota alma diyemem. lc 80'nin begenmedigim
tek yonu, buyuklugu.fazla genis, sase alcak gibi, arka tampon fazla uzun. bizim kibrisda gezdigimiz parkurlerde modifiyesiz lc 80 takilir.orta saseden asilir,arka tampon takilir.
G ise fabrikadan cikma, kutudan cikma en basarili 4x4,bence tabii. [tabii ben avrupada spec G den konusurum.on ve arka dif lok standart]

mustafa, al ucaga gel sana kibrisdan bir G hazirlayim. veya bitane sol dumen lc80 bulayim ;) :D

hüseyin abi ustatlara herzaman saygım var bizim için de bi ustadsın..hertürlü bilgiye ve her türlü yardıma kosuosun..teşekkür ederiz..mustafa kardeşim ben de fethiyede yaşıyorum..ve 4 değişik yerde offroad pisti yapılıyor..buraya da bekleriz..antalyadan çok yakın zaten..youtube ve benzer sitelerden ''G'' videolarını izle aşkın sevdan iyice artsın =)) burda bu konu hakkında sana a dan z ye yardım edecek gerçekten çok insan var..forumu takip et herkezin seninle bişeyler paylaşacagına inanıyorum..fethiyeye geldiğinde aracın kaldıgı ilk yerde mangalı yakarız =))

En kötü ihtimalle kıbrısta sezon sonu toplantılarımız var ;) mutlaka görüşürüz abi..

Abi kusura bakmayın 2 gündür foruma giremedim.Aslında tam bir araç için sorunsuz olabilecek şekilde 50 000 tl ayırdım.Buna araç alımı dahil.Bütün aksesuarlarıyla birlikte tam teşekküllü bir araç istiyorum.Sanırım bu fiyatlara bulabiliriz(inşallah) ;D

sen ne diyorsun be kardes,o rakamlara guzel arac bulunur.

hemen aramaya baslayalim. ;)

parca, aksesuar sorun degil. orda bulamazsan kibrisdan gondeririz.

hayirli ugurlu arayislar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR