Tekrar merhabalar. Ben gideceğim konuma vardım. Şu an Rusyadayım. Yol 1800 km sürdü. ( Tunceli-Bingöl-Erzurum-Artvin-Hopa-Sarp-gori-vladikavkaz ve Yeysk) Gürcü sınırından 10 dakika gibi bir süreyle geçtim. Vladikavkaz sınırına geldiğimde, beni karşılayan görevli yalandan arabaya baktı, arabada oğlumun bezleri ve akülü arabasını görünce fazla irdelemedi ve ya başka bir sebepten fazla arama işi yapmadılar. Yalnız kimliğimi verirken jandarma kimliğimi kapıdaki görevli gördü ve sordu bune diye bende İngilizce bilen Bi adama anlattım. Daha sonra ortalık Bi karıştı beni ajan mı sandılar ne yaptılar anlamadım. 5-6 saat beklettiiler yine de arabayı tekrar aramadılar
neyse daha sonra yukarıda yüklü olan formda ilk iki sayfayı arkalı önlü hazırlamışlar, iki tane elime tutşturdular. Bende doldurdum çıkışta bulunan gişedeki adama verdim ve işlemler böylelikle bitti. Eğer bekleme olmasaydı 10 dakika da Rus sınırından geçecektim. Rus sınırından geçkten sonra 740 km içeride gittim. 3 kere polis durdurdu. Evrakları gösterdim ve rusça bilmediğimi söyledim. Gayet kolaylık sağladılar.
Rusça bilsem çakacaklar cezayı
merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim
50 lt mazotu 180 tl liraya aldım. Mazot aldıktan sonra araba coştu sanırım kaliteyi hissetti
fotoğraf çekemedim ama araç kamerasından görüntüleri alıp yükleyeceğim
Sent from my POT-LX1 using Tapatalk