Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na DonuVladikavkazda bir tur atmanın bedeli tam bir gün kayıp oldu. Vladikavkaza girmeyi değdi mi derseniz hayır. 40 dakika kadar gecikmemden dolayı sadece tır alımı yaptılar ve sabaha kadar ben arabada uyudum. yanımda yastık ve battaniyem vardı sorun yaşamadım ama kendimi ertesi gün batuma zor attım.[ATTACH=full]448098[/ATTACH][ATTACH=full]448099[/ATTACH][ATTACH=full]448100[/ATTACH][ATTACH=full]448101[/ATTACH]
Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu
Vladikavkazda bir tur atmanın bedeli tam bir gün kayıp oldu. Vladikavkaza girmeyi değdi mi derseniz hayır. 40 dakika kadar gecikmemden dolayı sadece tır alımı yaptılar ve sabaha kadar ben arabada uyudum. yanımda yastık ve battaniyem vardı sorun yaşamadım ama kendimi ertesi gün batuma zor attım.
[ATTACH=full]448098[/ATTACH]
[ATTACH=full]448099[/ATTACH]
[ATTACH=full]448100[/ATTACH]
[ATTACH=full]448101[/ATTACH]
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız