yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 23 Haz 2020 #17 ince999' Alıntı: Şu SENTETİK yani insan oğlu tarafın dan imal edilmiş KORONA virüs derdi varken yurt dışına çıkmaya pek niyetim yok Genişletmek için tıkla ... temmuzda sanırım her yer serbest olur. kısa bir tur yapabilirim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ince999' Alıntı: Şu SENTETİK yani insan oğlu tarafın dan imal edilmiş KORONA virüs derdi varken yurt dışına çıkmaya pek niyetim yok Genişletmek için tıkla ... temmuzda sanırım her yer serbest olur. kısa bir tur yapabilirim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ince999 Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar Mesajlar 2,525 Tepkime Puanı 1,381 Yaş 72 Yer İzmir merkez idi değişti EDİRNE Merkez oldu 13 Ara 2020 #18 Bulaşıcı hastalık sıkıntısı bitse bile döviz değerleri başlı başına bir dert.
ince999 Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar Mesajlar 2,525 Tepkime Puanı 1,381 Yaş 72 Yer İzmir merkez idi değişti EDİRNE Merkez oldu 13 Ara 2020 #19 yasarergun' Alıntı: temmuzda sanırım her yer serbest olur. kısa bir tur yapabilirim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Gezebildiniz mi? Benim bildiğim kadarı ile Gürcü kapıyı hiç açmadı ,Avrupa tarafından dolaşırken de kapıları açmayan devletler var galiba
yasarergun' Alıntı: temmuzda sanırım her yer serbest olur. kısa bir tur yapabilirim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Gezebildiniz mi? Benim bildiğim kadarı ile Gürcü kapıyı hiç açmadı ,Avrupa tarafından dolaşırken de kapıları açmayan devletler var galiba