Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 325,061
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

sorma bacanak müthişti vallayani koptuk ki ne koptuk hele tekilacı varya şisenin syısı biten 8 di galiba. ;D

Etiketler

THE FARUK' Alıntı:

Abiii,bizim yüzümüzden Toyota'ların fiyatları uçtu. ;D
İstermisin şimdi birde TEKİLA fiyatları uçsun ;D ;D
Meksika'ya telefon açtım ;D,fabrika bize çalışmış geçen hafta ;D ;D
TEKİLA reklamı için bizi çağırıyolar abii ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Abiii,bizim yüzümüzden Toyota'ların fiyatları uçtu. ;D
İstermisin şimdi birde TEKİLA fiyatları uçsun ;D ;D
Meksika'ya telefon açtım ;D,fabrika bize çalışmış geçen hafta ;D ;D
TEKİLA reklamı için bizi çağırıyolar abii ;D

Puhahahaaa Tekila reklamı içinmi..gider geliriz kardeşim.. ;D ;D ;D

İlgilenen arkadaşlarıma DUYURU.......

Antoff & Gezenbilir Buluşması İzci TV yayını Yaban TV de.. Bir hafta sonraya ertelenmiştir..

3 Mart Çarşamba Akşam 21 de
4 Mart Perşembe Sabah 11 de
5 Mart Cuma akşam 23 de Yayınlanılacaktır..

tüm antoff ekibine duyrulur...pazar gunu saat 8.30 da üniversite hastanesi yanındakı tekpa dan haraket edilecek....çakırlar yolundan yeni sanayiye dönmeden onceki tekpa... karlar erimeye başladı yılın son karlarıyla oynaşmaya gidiyoruz...

bu offroad sanırım biraz zorlu gecti...ozellikle benim için.... once aksı kırdım...sonra ise faruk abi beni ön tamponumdan kurtardı.

mini8.jpg

mini11.jpg

mini15.jpg

mini48.jpg

mini6.jpg

osmancan dağa bı yakısıklı olmus böyle bu arada faruk abım ısını bılır wardır bı sebebıııı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR